keskiviikko 8. elokuuta 2012

Koululaukku ja penaali minulle, kynät... sinulleko?


 Kun se koulu nyt sitten viikon päästä alkaa, mä päätin valmistautua... ihan niin yksinkertaista se ei ollut, mutta kuitenkin ;-D


Kävin eilen illalla ostamassa itselleni jo kauan haaveilemani Ristomatti Ratian Marimekolle suunnitteleman Arkkitehtilaukun. Löysinpä sitten penaalinkin samasta paikasta. Mutta ei meillä näkynyt poliisisaattuetta, kuten Hilaryllä pari viikkoa sitten ,-D


Photobucket


Penaali on tehty Helsinki-kankaasta ja on oikeasti oliivin vihreä... mun lemppari. 


Photobucket


Mutta koska koulu saattaa alkaa muillakin ja kynät kuuluvat ehdottomasti penaaliin, niin arvotaanpas tässä samalla yksi setti, 10 kpl, Soufflê -kyniä. 


Photobucket


Kynät ovat geelikyniä, joita parhaan tuloksen saamiseksi täytyy käyttää aivan pystyasennossa, mutta säilytys on vaaka-asennossa. Kynät ovat opaakkeja eli muste on hyvin peittävää ja se sopii niin tummille kuin vaaleille papereille, lasille, muoville jne. Ensin väri ei tule esiin vaan muste vaatii kuivumiseen pienen hetken ja kuivuttuaan se nousee hiukan koholle ja on pysyvä. Aivan loistavat kynät!!!


Mutta ihan ilmaiseksi en näitäkään halua jakaa, joten osallistuaksesi arvontaan sinun tulee kertoa minulle, että mikä symboli tai kuvio on sinusta kaikkein kaunein?


Ethän unohda kommentistasi sähköpostiosoitettasi, ilman sitä ei voi osallistua arvontaan. Ja aikaa osallistua on 8.8.2012 klo 16 saakka, jonka jälkeen arvon palkinnon. 


Edit. Arvontaan osallistuminen on loppunut!!


No niin on se ensimmäinen koulupäivä minulla takana ja näin ollen olen ekaluokkalainen. Paljon ei ole muuttunut; sain kynän, kumin, vihkon ja lukujärjestyksen, joskin opiskelijan parkkipaikkalippu oli pienoinen uutuus, mutta se lienee iän tuoma etu ;-D


Olitte varsin kauniisti myös kertoneet symboleista ja mietin niitä lukiessani, että lähes kaikista luetetlluista minäkin tykkään, joskaan kovin "sydämellinen" ihminen en ole, mutta tulee sitäkin käytettyä. Mun suosikki taitaa kuitenkin olla neliapila. 


Arpaonni suosi tällä kertaa Arjaa. Laittelen sinulle postia tulemaan heti huomenna ja jään odottamaan, että mitä kivaa sinä näillä kynilä keksit tehdä. Onnittelut vielä voitosta ja kiitokset kaikille kommentoijille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.