keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Terveisiä Tampereelta ja Seinäjoelta


 Päätin pitää pienen loman... siis ihan pakko vähän hengähtää näiden joulukiireiden ohella, että oikeasti jaksaa loppuun asti.


Joten Riiviön kanssa maanantaina lähdettiin Tampereen kylpylään. Muutaman mutkan kautta pääsimme perille, vähän pysähdeltiin kauppoihin matkalla, mutta ei sen kummempaa. Illaksi ehdittiin kuitenkin kylpylään kynttiläuintiin, joten no hätä. Olin toki kuunnellut radiosta säätiedostuksia ja lukenut lehdestä lööppejä ja myrskyä povattiin koko matkalle ja lunta... lunta kaivattiinkin pimeään syksyyn.


No eilen aamulla herättyämme ei Tampereella mitään lunta ollut, lievä pettymys iski. Joten suunnattiin sitten Seinäjoelle siitä aamupalan jälkeen ja lunta alkoi näkyä jo Ylöjärven kohdalla aavistus. Myrskyä ei nähty missään vaiheessa.


Pohjamaa on minusta hauska paikka, varsinkin näistä bussipysäkeistä tykkään ihan kybällä


Photobucket


mutta näiden omakotitalojen päälle en sitten ymmärrä lainkaan... liikaa ikkunoita, joiden pesua ajattelen kauhulla, mutta isoja taloja kieltämättä. Näitä näkyi matkalla niin valkoisina kuin keltaisinakin, mutta punainen oli ehdottomasti suosikki.


Photobucket


 Seinäjoelle olin sopinut erään tapaamisen, mutta siitä kerron hiukan myöhemmin... kenties viikon loppuna tai ensi viikolla ;-D


Mutta koska olimme Seinäjoella asti, niin emme voineet olla poikkeamatta Paperinauhaan, jonka jouluinen/talvinen ikkuna näytti eilen tältä.


Photobucket


Ihan pieniä ostoksiakin tuli tehtyä ja satuttiin olemaan paikalla, kun Gorjuss -leimasimien kuorma saapui... Neiti siitä päältä valitsi tämän... en vielä tiedä onko tämä mun juttu, mutta testataan.


Photobucket


Itse tykästyin näihin taustoihin sopiviin leimasimiin


Photobucket


vähän tekstejäkin pitää olla...


Photobucket


ja vihdoin sain tämän ison palikan taustaleimoille... olen aina vaan unohtanut sen tilata.


Photobucket


Tacky Glue on meidän monen suosikki ja sitäkin löytyi muodossa jos toisessa... tässä normaalikokoinen pullo ja mini malli


Photobucket


ja kokeeksi otin puikkoliimana, vaikka yleensä en puikkoliimoja arvosta kovin korkealle. Tuo kynä löytyi varastoistani jo, mutta täydennys ei pahitteeksi.


Photobucket


Ja vielä parit kiekurat... näille on ihan oma tarpeensa, tosin varmaan vasta ensi vuoden puolella.


Photobucket


 Ja Paperinauhan jälkeen suuntasimme Kihniöön serkkuani moikkaamaan... soitin Seinäjoelta lähtiessä serkulle, että missä kannattaa syödä vai olikos teidän paikallisessa pizzeriassa kotiinkuljetus? No, olihan siellä, kun ensin tilaa ja sitten noutaa itse ,-D Eli serkkuni tilasi ruoat ja mä pysähdyin siitä ne noutamaan. PIeni kielimuuri iski ovella, kun olin tilannut 2x kebabrullan ja mies selittää, että otta salaatti. Hiukan ihmettelin, että mihin mä salaattia, kun sitähän on siellä rullan sisällä, mutta otin sitten kuitenkin, kun aikani ensin vänkäsin vastaan ja kun rullaa alan syömään, niin ei siellä mitään salaattia ollut, lihaa ja soosia vaan. Tämä siis jokin paikallinen erikoisuus varmaan?


Ja niin ajeltiin sitten iltaisella kotiin ja painuttiin liki suoraan nukkumaan. Hauska ja rankka reissu, mutta niin antoisa ja nyt töiden pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.