tiistai 1. marraskuuta 2011

Korttitelineitä tilattavissa


Olisitko kiinnostunut tällaisesta korttitelineestä? Näitä minulta aika ajoin kysellään, niin nytkin askartelukirppiksen myötä.


Edit. Tänään tiistaina on viimeinen päivä tilata telineitä... Laskutan kaikkia illalla.Tilaan max 18 kpl. Telineet maksetaan minulle etukäteen ja aikaa tehdä varauksia on 1.11. asti ja maksun eräpäivä on 3.11. Korttitelineet saapuvat 15.11.


Jos saadaan 18 tilausta, on telineiden hinta 35e/kpl, ja jos tilauksia on vain 12 kpl, on hinta 42e/kpl ja 6 telineen kanssa hinta on 49e/kpl. Hintoihin vaikuttaa postikulut, jotka eivät juuri pienene, vaikka tilaisi vain muutaman telineen. 


Varaustilanne: 18 kpl, hinta tällä hetkellä 35e/kpl. Laskut lähetetty, ei enää varauksia. 


Telineen mitat ovat 53,5 cm x 38 cm x 42,5 cm. Teline ei ole painava ja siitä saa jalan irti eli menee aika litteään tilaan säilytyksessä. Tähän mahtuu kaiken kokoisia kortteja ja itse olen käyttänyt myös myyntitelineenä kirkkaille leimasimille ja kirjekuorille.


Postikulut yhdelle telineelle on 7,20e ja kahdestaa neljään telinettä on 8,50e. Tai voit noutaa telineen kotoani Itä-Vantaalta tai voin tuoda Tampereen messuille perjantaina 18.11.


Jos kiinnostuit, laita meiliä satiininauha at gmail.com ja palaan asiaan viimeisen varauspäivän jälkeen. Katsotaan sitten, että kuinka monta varaajaa on ja mikä olisi telineen hinta noista yllä mainituista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.