lauantai 6. maaliskuuta 2010

Terveisiä Wanhasta satamasta


Marikan kanssa aamulla startattiin messuille, kun helmet on vähenemään päin...  Hain Marikan matkalla, mutta vietiin auto Tikkurilan asemalle parkkiin ja kaupunkiin mentiin junalla... Marika hiukan harmitteli, ettei päästy flirtillä matkaan, mutta mulle (aina omalla autolla jokapaikkaan) jo junakin oli luksusta ;-D


Muutamia tuttuja näin paikan päällä, mutta suurimman osan vasta hiukan kauempaa. Minskun kanssa tosin juteltiin jokunen tovi, oli kiva nähdä taas.


Tässä mun ostoksia...


Ökömököstä isot kierteet, koko 1 1/4", näitä tarvitsen tilaustyöhön tämän viikonlopun aikana.



Helmiliinasta Kambaba jaspisnauhat, näitä suunnittelin ihan omaan käyttöön.



Helmien talosta löysin paljonkin tarvikkeita... pariin otteeseen oikein ;-D uutuuksia on nuo kaksi ensimmäistä nauhaa vaemmalla, toinen on musta ja toinen lila.



Näitä olen hankkinut ennenkin, mutta nyt vaihdoin väriä.



Messinkiä, jossa 14 K kultaus... näistä ehdottomasti Mammalle äitienpäivälahja, onneksi se ei osaa käyttää nettiä.



Biconeita ja pieniä enkeleitä, joissa lukee made for an angel...



Tämän kaupan nimeä en muista ja täältä unohdin kuitinkin pyytä, ainoa unohdus sitten sen osalta. Sydämet on tosi isot, kokoa 3 cm x 3 cm, mutta näistä saa kivan riipuksen. 



 ja Sinellin ostokset...  Intialaisia foliohelmiä, pieniä vaihteeksi ja parit kirkkaat sydämet...



Marikan tartuttama Swarovskihulluus... 20 mm Cosmis ring crystal,siis aivan ihana, mutta tämäkin on varatu omaan koruun.



Junassa takaisin tullessa käytiin läpi meidän aarteita ja hauskuutettiin matkaseuraamme. Eräs mieskin kiinnostui meidän ostoksista ja valmiista koruista. Se oli oikeasti kivaa, kun yleensä kaikkien kavereiden miehet vaan tuhahtelee meidän harrastuksille.


Nyt menen lajittelemaan helmet omiin lokeroihinsa ja ehkä saan jotain näistä aikaankin vielä tänään. Jaloissa tuntuu tuo messuilu, että mielellään istun hetkeksi alas. Samalla voin miettiä, että jäikö jotain ostamatta, kun Riiviö menee huomenna töihin messuille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.