torstai 13. lokakuuta 2016

Mysteeriasiakkaana Oficinassa

Sain muutama viikko sitten puhelun, että olisinko kiinnostunut lähtemään syömään Ravintola Oficinaan, Kaivopihalle Helsinkiin? No, kyllä neidin kanssa tykätään käydä syömässä ulkona, vaikka kotonakin osataan ja syödään hyvin, niin olin heti valmis.
Eli mysteeriasiakas tässä tapauksessa sai 50€ lahjakortin ja sitoutui ottamaan kuvia paikan päällä, antamaan raportin reissusta ja vielä palaamaan ravintolaan palaveriin. Minusta aika pieni vaiva saadusta ateriasta.
Valitsimme päiväksi perjantain 7.10., koska olimme menossa jo Antti Tuiskun keikalle kaupunkiin ja meitä oli muitakin
Oficina on huhtikuussa auennut ravintola, ennen sen paikalla oli Alepub. Oficina sijaitsee kellarissa, oviaukko on hiukan huomaamaton, mutta rohkeasti vaan sisään ja rappuja alas. 
Vastaanotto oli hyvä, olin tehnyt perjantai -illalle pöytävarauksen varmuuden vuoksi ja ihan hyvä niin. Kokit avokeittiöstä myös moikkasivat meitä ohi kulkiessa, ei pelkästään tarjoilijat. Meidän tarjoilija oli Joni, joka on kyllä niin pro omassa hommassaan, että palvelun taso oli loistokasta. Palvelu on myös tärkeää, koska sillä saa paljon anteeksi, mutta huono palvelu saa äänestämään jaloillaan. 
Tykkäsin paikan sisustuksesta, tällainen askartelija henki
Ruoka oli latinalaispainotteista, joka myöskin on mun makuun. Lisäksi ravintolan hiiligrilli kuulosti mielenkiintoiselta (avotuli Helsingin keskustassa on aika harvinaista, mitä nyt Virgin oil naapurissa).
Tilasin pääruoaksi itseasiassa alkupalan, Arebas possulla.
Kaikki ruoan osat oli valmistettu itse. Liian paljon nykypäivänä säästetään ja käytetään puolivalmista. Toisaalta ymmärrän, että pakasteiden käyttö perustellaan sillä ettei tulisi niin paljon hävikkiä, mutta salsat purkista, tomaatit jne valmiiksi pilkottuina, siinä kärsii myös maku. Meinaan nuo itse tehdyt sipsit oli tervetullut juttu ranujen ja lohkojen sijaan.
Ruoka ei ollut kovin mausteinen, siis polttava, mutta korianteria oli runsaasti. Ihanmun makuun!
Annos olisi ollut iso alkupalaksi, mutta oikein sopiva pääruoaksi, kun mieli teki myös jälkkäriä...
Valitsimme tällaisen karamellifonduen, joka oli tarkoitettu kahdelle 
Oikein suussa sulava ja yllätyksellinen fondue pähkinöineen.
Tänään kävin sitten Oficinassa uudelleen jälkipuintiosuudessa. Meitä oli paikalla antamassa kommentteja 7 henkilöä. Vain yksi oli käynyt lounaalla arkena ja me muut enemmän tai vähemmän viikonloppuna. Pääosin kaikki olivat tyytyväisiä ravintolaan. Lähinnä nyt vaan kovaa mainostusta, oviaukkoon enemmän näkyvyytä ja hyvä siitä tulee. Poikkea sinäkin, minä suosittelen 👌

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.