maanantai 16. marraskuuta 2015

Tampereen kädentaitomessuilla

Jaahas, sitä alkaa olla 5 päivän messureissu loppusuorallaan...
Viime torstaina staytasin kotoa klo 6.55 kohti työhuonetta. Olimme illalla pakanneet auton, mutta niin vaan oli jotain oleellista unohtunut: jakkarat, jotka poikkesin aamulla hakemaan. 
Sen jälkeen ajoin Riitalle, jonka piti tulla vielä kyytiin matkakassinsa kanssa ja kuinka ollakkaan mua odotti siellä pihalla 5 kassia ja vaan kahdelle oli tilaa...
Saatiin kaikki tavarat kyytiin ettei tarvinnut kahdella autolla lähteä, mut täyttä oli
Tampereella käytiin vielä pieni tukkukierros, tarvikkeita mulle, Mummon eintille eli Riitalle, Näpertelytaivaalle ja Lahden laukkukorjaamoon. Riitan hymy jo hyyty, kun joutui 10 km istumaan etupenkillä aika tukalasti.
Messuhallilla sanoin, et äkkiä auton purku, et päästään lounaan kimppuun
Salaatin ja kahvin/teen jälkeen alkoi osaston rakennus. Aikaa menee yllättävän paljon, kun koko ajan tuli lisää omien osastojen rakentajia ja piti vaihtaa kuulumiset.
Lisäksi olimme sopineet Suomen käsityöyrittäjien hallituksen kokouksen torstaille messuhalliin, koska olimme liki kaikki hallituksen jäsenet paikalla. Kasvotusten palikset sujuu kuitenkin nopeammin kuin netissä naputellen. Olen tällä hetkellä kyseisen yhdistyksen varapuheenjohtaja. Tässä alla olevassa kuvassa on puheenjohtaja. 
Kokouksen jälkeen ei kyl paljon jaksanut osastoa enää rakentaa, päivässä alkoi olla sit kuitenkin puolikuntoisena liikaa hommaa, joten jätimme loput aamuun ja läksimme hotellille.
Ensimmäisen yöpymisen olimme varanneet Hotelli Villeen, joka on kivan rauhallinen ja lähellä messuhallia. Tosin emme olleet saaneet enää keittiöllistä huonetta eli meillä ei ollut jääkaappia. Harmikseni mulla ei ole kuvaa ulkopuolelta siitä kangaskassista, jonka laitoimme ikkunasta ulos roikkumaan yön ajaksi... 
Aamulla luovuimme tästä huoneesta vaihtaaksemme illalla uuteen eli I have left to building
Yhteisosasto Mummon Wintti Oy ja TaavaNainen saatiin kuitenkin valmiiksi messujen avaamiseen mennessä aamulla
Perjantaina, ensimmäisenä messupäivänä oli paljon kävijöitä... Jotain 13000 ja muutama tuttukin: Mummeli, SannaS, Vilijonkka ja monia monia muita. On kyllä joka kerta ihana nähdä kaikkia vuosien varrelta, vaikka lyhyenkin ajan. Uusiakin tuttuja kyllä myös, mutta koska messuilla usein on niin kiire ja hoppu, että ikävästi loppuu puheet kesken asiakkaiden palvelun takia, niin pahoittelut sen takia... Ainakin parin kohdalla kävi juuri näin.
Mutta Riiviölle ei tuo perjantai 13. päivä ollut helpoimmasta päästä... Hän oli siis tulossa kummitätinsä kanssa Tampereelle perässä, mutta ensin hajosi auto, jonka jälkeen lähtivät junalla hakemaan neidin autoa, että pääsivät jatkamaan matkaa. Ensinhän oli tarkoitus neidin olla Tampereella jo iltapäivästä, että kun minä tulen messuilta, on ruoka valmiina pöydässä ;-D mutta näin ei siis käynyt ja olimme Riitan kanssa Tampereen kylpylässä jo ennen muuta porukkaa.
Olin kuitenkin varannut meille 6 hengen majoituksen, joka paljastui 126 m2 huoneistoksi ylimmässä kerroksessa järvinäköalalla ja pirun isolla parvekkeella.
Eteinen, jossa ovi wc:en
Keittiö
Olohuone ja ruokailutila
Toisesta kulmasta
Mun makuuhuone
Toinen makuuhuone
Jossa myös tv
Vaatehuone
Ja sauna/suihku
Perjantai-iltaa istuttiin ruokapöydän ääressä töitä tehden
Loppuillasta saman pöydän ääressä oli myös Suvi, Kummi-Kaisa ja Taru, joille kaikille jaoin oman homman heijastavien korujen kasauksessa. Perjantaina myytiin kaksi suosikkimallia loppuun, joten täydennykset olivat tarpeen.
Lauantai ja sunnuntai meni jo ihan sumussa, vähillä unilla, kiireisillä messuilla ja nauramisella. Riitankin sain OnniBussin kyytiin su iltana ja Riiviön kans tultiin kahdestaan hotellille. Olin luvannut itselleni vapaapäivän.
Eli tänään maanantaina käytiin hotellin aamupalalla, kun nyt ensin heräsin 10h yöunien jälkeen. Sitten käytiin vähän shoppailemassa... Messukrapulaa oli kyllä havaittavissa, väsytti, ihoa kivisti ja nauratti, kuten esim. tämä mainos yleisessä wc:ssä
Tässä kaupassa lähti vähän mopo käsistä ;-D, löydettiin Riiviön kanssa pari alehyllyä.
Ja illan suussa saatiin mieluinen vieras seuraksemme: Mummeli
Mutta nyt on aika hiljentyä Tampereen iltaan
ja käydä nukkumaan. Aamulla alkaa matka kotiin, autojakin pitäö purkaa moneen suuntaan... Kotiin, työhuoneelle, Hakaniemen pop upiin ja Mummon Wintille. Ja ihan pari tilausta odottaa tekijäänsä, joten lomat on nyt lomailtu. 
Kiitokset kaikille messuilla vieraille asiakkaille, kavereille jne. Ens vuonna taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.