sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kätevä ja tekevämessut Lahdessa takana ja vähän muutakin...

Lahden messuilla on monenlaista tarjontaa... Nytkin kädentaitoja, niin valmiita tuotteita kuin materiaaleja tekijöille, kivimessut, jossa helmiä ja korutarvikkeita kaiken muun lisäksi ja vielä nukkekotimessut ja pienoismalleja.
Itse olin varannut pöytäpaikan nukkispuolelta, että selviän pienillä kantamuksilla. Olin myös luvannut osallistua Ahdin tilan keppishevosradan estesponsoriksi ja aika meinas ihan vallan loppua kesken... Koska torstaina mun piti mennä Jorviin leikkauttamaan kasvain kyljestäni pois. Tämä tuli vähän puun takaa, mutta se mikä ei tapa, se vahvistaa... Ihan pikkujuttu ei kyseessä kuitenkaan ollut, koska ensinnäkin kokoa oli margariinirasian verran 10x15cmx10cm ja vielä patologin vastauksia odottelen 3 viikkoa tästä eteenpäin. 
No mutta koska olen sissi, kävin jo leikkauspäivänä IFK:n kotiottelussa (lääkäri ei kieltänyt, mutta sanoi mun olevan kipeä...olisin ollut kipeä kotonakin) ja mikä onni mua kohtas... Pääsin Samun kainaloon jälleen.
Mutta palataanpas takaisin Lahteen... Veljeni tuli kantamaan messujen tavarat perile ja auttoi esillelaitossa... Aika jäärä olin komentamaan kuitenkin.
Mutta estesponsorointiin olin loppujen lopuksi tyytyväinen, tämäkin tehtiin perjantaina valmiiksi
Kurpitsat olen tehnyt ilmastointiputkesta, sellaisesta alumiinisesta, joka venyy. Maalasin oranssiksi ja vähän syksyn lehtiä ja siinä se. Kiva fiilis oli tehdä näitä vaihteluksi, vaikka yötöiksikin meni.
Nukkekotimessuilla on aina esillä toinen toistaan hienompia koteja, pihoja, kilpailutöitä ja ja...
Mun suosikki n tämä lyhdyksi alunperin tarkoitettu, tekijää en tullut katsoneeksi.
Ja mä olen ottanut itselleni myyntituotteiksi erilaisia silikonimuotteja, joilla esim. On tehty näitä hummereita... Lisäksi kuvan jäämurska löytyy minun varastoistani. Nämä taidonnäytteet Annelin käsialaa
Mutta kiitokset kaikille asiakkaille, jotka kävivät osastollani ja Kirsille, joka tuli minua molempina päivinä auttamaan. 
Kurpitsat löysivät vielä illan hämärissä paikkansa Mamman rappusilta. 
Ja nyt kohti uusia haasteita, huomenna maanantaina rakennetaan Pop up -kauppaa Hakaniemen halliin, jossa viihdytäänkin sitten melkein jouluun saakka. Nähdään!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Taava toipumiseesi ja Ihanalle hallin puodille :-) Ja voi nam millaseen selfieen olet päässytkään ;) Ps. Olisipa taas treffata jollain kivoilla askartelu treffeillä vaikkapa Orimattilassa tai muualla :) vink vink. No mutta nyt tsemppiä näille seikkailluille.

    VastaaPoista
  2. Kiitosta vaan.
    En nyt ehdi edes miettiä treffejä, mutta katsotaan sitten tammikuussa, että mitä mieltä olen, joskin keväänkin kalenteri on jo aika kivasti buukattu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.