tiistai 24. maaliskuuta 2015

Messuiltiin Turussa la-su

Messuviikonloppu takana, perjantaina lähdettiin ja su iltana oltiin kotona. 
Messuilla meitä odotti pieni ylläri... Oltiin varattu 2x2m paikka Kädentaitomessujen puolelta, mutta sairastumisen vuoksi saatiin sitten vieruskaverin kanssa 1mx2m lisää tilaa ja se on kuulkaas paljon se, silloin kun ei ole varannut sille alueelle tavaraa
Taika ja minä
TaavaNaisen puoli
Ja koko osasto
Kulkuväylän jätin vaihteeksi tuohon keskelle, joskin siinä pidin työnäytöspöytää. Hiukan oli kuitenkin hankalaa tehdä näytöstä, kun yritti samalla rahastaa jne. 
Riiviöllä oli meinaan oli 1,50m paikka nukkekotipuolella. 
Vain yksi asiakas jätti ostoksensa tekemättä, kun ei jaksanut odottaa vuoroaan. Hän olisi halunnut maksaa ostoksensa käteisellä, mutta kun samalla otin korttimaksua vastaan ja mulla on kuitenkin vain yksi kassa, johon tuotteet lyödä ja josta kuitti antaa, niin eihän se nyt sitten käynyt niin. 
Olette varmaan lukeneet kuitin antamisvelvollisuudesta? Eli ei meillä yrittäjillä ole varaa ottaa yhtään sakkoa vastaan sen takia ettei tarjota kuittia, varsinkin kun sakon määrä on 300-100 euroa. Itse tulostan nykyään kuitin liki aina, joskus saatan kysyä, että haluaako sen. Sitten mulle vinkataan silmää, että ei tartte... Öö, olinhan mä sen jo lyönyt koneeseen, mutta jos kiireellä lähtee poispäin menemään, niin en roskaksi viitsisi tulostaa ja mahdollisesti kerätä niitä roskia sitten siitä osaston edestä lattialta, jos sitä ei halutakkaan ja pudotetaan vaan maahan. Mutta se siitä, pahoittelut pienestä purkautumisestani. 
Lauantaina messuilla oli kivasti porukkaa ja tuttujakin näkyi. Kiva aina nähdä tuttuja kasvoja, kun kulkee. 
Yövyimme Scandic Plazassa ja kyllä hotelliaamiainen ennen messuja on poikaa. Kuitenkin sitten illalla messujen jälkeen on niin kova nälkä ja jos ei tunne kaupunkia, että sit tulee yleensä syötyä siinä mikä tulee ekana vastaan. Klemmarikellarin Jonna ja Mikko olivat kuitenkin valinneet lauantai-illan ruokapaikaksi Morrison's nimisen ravintolan ihan siitä hotellimme vierestä, niin se oli kuvaa. 
Silti nautin kotiin tulosta, kun sain laittaa kinkkukiusauksen uuniin ja syödä ihan peruskotiruokaa eilen. 
Perjantaina starttaa taas karavaani suuntana Jyväskylä. Siellä Kädentaitomessut la-su, mutta lauantaina myös nukkekotiyhdistyksen vuosikokous, jossa Riiviö käy pyörähtämässä 10-14. 
Nukkekotitarvikkeet sitten viimeistään su myös messuosastolla.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.