lauantai 14. helmikuuta 2015

Hyvää ystävänpäivää!

En saanut lähetettyä joulukortteja, koska en ehtinyt tehdä niitä. Päätin muistaa edes ystävänpäivänä, kun ystävät on tärkeitä ja teinkin kortteja ystäville. Joskin eräät ystäväni halusivat myös lähettää kortteja ja miksi en auttaisi ystävää, joten myin kaikki ystävänpäiväkorttini enkä taaskaan saanut postiin mitään.
Eilen piti tekemäni muita tilauskortteja, mutta ei, vietin päivän erään ystäväni kanssa. Laitettiin hänen tyttönsä juhlakuntoon ja sitten shoppailtiin aamusta alkaen, käytiin syömässä nostalgisesti poliisia tuplamällillä, josta kumpikaan ei muistanut enää kahden kymmen vuoden jälkeen kuin että hyvää se oli ja se oli aikoinaan harvinaista herkkua. No, tässä kohtaa aika taisi kullata muistot tai sitten vaan ne kaksi mamua (virolaistyttö ja tumma poika) kassan takana eivät vaan tienneet mitä meidän herkku oli ennen heidän syntymäänsä. 
Ilta kruunattiin sitten vanhojen tansseilla, joissa en ole koskaan ollut. Hienot bileet ja kaunis oli parikin. 
Ei arvaisi serkuksiksi. 
Ja sitten itse ystävänpäivään... Huh hu, onneksi nyt jo saan hiukan makoilla jalat kohti kattoa ;)
Aamulla laitoin Riiviön matkaan kohti Tamperetta hiukan kuuden jälkeen, olinhan sieltä varannut Nukkekotimessuilta myyntipöydän. Söin aamupalaa ja tajusin, et juma, jotain olennaista kynsilakkakorukursseille kuuluvaa on työhuoneella ja äkkiä vaattet päälle. Kurvasin siis Kontulaan hakemaan kaulanauhat, jonka jälkeen suunta kohti Koivukylän cittaria. Cittarista olimme Ushun kanssa varanneet myyntipöydän, jonne mä en kyllä ehtinyt jäämään vaan laitoin tavarat esille ja jätin Ushun selviytymään myynnistä. Olin aikataulusta 10 min myöhässä, mutta ehdin kuitenkin Klaukkalaan vetämään kynsilakkakorukurssia. 
Kurssilla oli oikein mukavia ihmisiä ja minulla ainakin oli todella hauskaa. Saimme seuraamme myös erään toimittajan, joka tuli tekemään juttua koruista. Siitä lisää sitten, jos/kun juttua julkaistaan. 
Ja taas kurssin jälkeen säntäsin Cittariin loppupäiväksi myymään. Myyjähurjat tässä lähdössä kotiin
Mutta nyt odottelen saunavuoron alkua ja Riiviön kotiutumista. Hyvää ystävänpäivää kaikille!!

1 kommentti:

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.