lauantai 15. marraskuuta 2014

Tampereella torstaina...

Terveisiä saunasta, ihan pikaiseen kirjoitan kuulumisia ennen kuin pistän pääni tyynyyn.
Torstaiaamuna startattiin neidin kanssa kohti Tamperetta klo 7.45. Mun tosin piti käydä ensin Etrassa hakemassa uusiin logoihin (vanha kuva, mutta uudet vedokset) taustat, Fedexiltä saapunut viimeinen ulkomaan tilaus, Berner Pultista rautatavaraa ja Polkkaponista kangasväripaketteja. 
Samaan aikaan neiti ajoi työhuoneelle hakemaan unohtuneet tikkaat ja Jumboon hakemaan aamupalaa ja evästä rakennuspäivään messuille. Mun aikataulu petti ja neiti odotti mua Keimolan portissa aamulla puolisen tuntia ennen kuin päästiin ajamaan peräkanaa kohti Tamperetta.
Oltiin perillä yhdentoista jälkeen ja ensin kärrättiin molemmat autot tyhjiksi osastolle C-halliin. Papan tekemät kärryt olivat todellakin kultaa kalliimmat... Messuilla on siis kärryjä, joita saa lainata, mutta jos kärryjä on about 50 kpl ja myyjiä on 700, niin arvaatte ettei niitä riitä kaikille. 

Välillä käytiin myös E-hallissa ihastelemassa sinne nousevia Suomen käsityöyrittäjien yhteisosastoa, myyntinäyttelyä ja salaattia nautittiin katsomossa, jolloin Taidon tarina-näytöstä harjoiteltiin catwalkilla. Todella hieno breikki rakentamiseen ja ihana nähdä tuttuja ja varsinkin se kaikki viikkojen suunnittelu toteutettuna. 

Iltaan meni ja pitkään, vaikka normaalisti saadaan 3 tunnissa kaikki valmiiksi. Nyt oli ensinnäkin paljon enemmän tavaraa mukana kuin normaalisti ja tuttuja joka välissä. 


Hotelli Villeen päästiin noin klo 21, suihkuun ja suoraan sänkyyn. Mä istuin sängyn laidalle ja nukuin jo ennen kuin pää osui tyynyyn. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.