sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Muuttopäivä nro 1

Kaikkea sitä sattuukin tai kun sattuu joka päivä, niin on päiviä, kun sattuu enemmän ja toisinaan vähemmän. Mullahan on ihan epäkuntoiset kädet, toinen on leikattu ja toinenkin on nykyisin valmiina leikkaukseen. Riiviö joutuu aika koville sitten kaikkien kantamisien kanssa, mutta tänä aamuna ei kädet pelittäneet sit lainkaan. Aamulla oli ihan tuskaa saada nostettua vesilasi huulille, saati sitten jotain vähän painavampaa, jotenmuutto oli sitten jo liikaa neidillekin yksinään.
Meillä on hyviä ystäviä vielä toistaiseksi, tämä neidin toinen kummitäti, jolle yleensä aina ekana hädässä soitan. Joskus onneksi pystyn tekemään myös vastapalveluksia ja niin K riensi taas tänäänkin apuun.
Työtila on pieni, mutta ei sen välttämättä kovin iso tarvitsekkaan olla. Hukkaneliöistä en halua maksaa ja hyvin suunniteltua saa pieneenkin tilaan paljon.
Tästä kuitenkin tänään aloitettiin...
Työtilassa on nyt 5 rullakollista tavaraa ja vielä yksi odottaa sinne pääsyä, mutta se jää odottamaan vuoroaan.
Ahkerat työmiehet palkitsin ruoalla, herkuteltiin oikein. Friteerattu ananas on mun herkkua. 
Mutta nyt on aika parin särkylääkkeen ja päätä tyynyyn. Huomenna siivotaan kotona ja tiistaina menen työhuoneelle laittamaan tavarat paikolleen... Nyt on hyllyt ja pöydät valmiina. Keskiviikkona pitäs jo ehtiä tekemään töitä... Ensi viikonloppuna on Suuri snadi -messut Myyrmäkihallissa ja lauantaina pidän vielä yhden kurssinkin Klaukkalassa, joten Riiviö tuuraa messuilla muutaman tunnin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.