sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Iltaa istumassa

Eilen olin Kauklahdessa Espoossa kotitorilla myymässä tuotteitani. Tämä oli jo toimen kerta ja kivaahan siellä, kuten aiemminkin.
Kuvan pöydästä unohdin ottaa, mutta toisaalta, aika vähän se on muuttunut kesästä ;)
Illaksi olin sopinut, että koska nurkilla ollaan, niin menemme Suvin kummitädille syömään. Ei oltu ehditty nähdä kunnolla sitten viime kevään ja tässä oli vähän päivitettävää. Tosin myös mä kaipasin vapaailtaa, tiedättekö sellaista rentoa oleskelua, en edes muista milloin olisin vaan ollut. Kyllä mä yleensä aina jotain väkerrän kotona olessani, varsinkin tv:tä katsellessa. 
Saga laittoi taas parastaan
Sulassa sovussa pilkottiin kasviksia, kalaa, lihaa, oli juustoja, creme fraichea montaa makua jne. Ja sitten istuttiin pöytään ja grillattiin ruokamme siinä samalla seurustellessa. Toki aikaa meni 3,5 tuntia tähän syömiseen, mutta ei tarvinnut yhden häärätä keittiössä ja pöydän ympärillä oli 4 loistavaa kokkia... Jokainen sai mieleistään ruokaa. Oli lammasta punaviinissä ja rosmariiniä, oli nautaa valkosipulilla, kuhaa valkoviinillä ja mitä nyt kukakin keksikään. Ja samalla saatiin keskusteltua, naurettua ja oltua yhdessä. Kiitos Saga ja Ari tästä illasta, se tuli tarpeeseen.
Nyt sitten on uusi aamu ja muutto alkaa klo 10. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.