lauantai 17. toukokuuta 2014

Tampereen käsityökortteli

Eilen startattiin neidin kanssa kohti Tamperetta koulun jälkeen. Neiti voitti Skandiciin yhden yön yöpymisen joskus keväällä ja ilmoitti haluavansa Tampereelle ja kysyi, että milloin mennään. Mä vastasin, että mä katson kalenteriin ja niin sopivasti sattui tuo Tampereen käsityökortteli tähän samaan saumaan ;)
Illalla otettiin rennosti, sängystä katsoen lätkää Suomi-Sveitsi. Tuntui tosi lomalta, vaikka kyse oli vaan yhdestä illasta... kotona olen ollut koulussa 8-16 ja sit tehnyt kortteja ja koruja joka päivä puolille öin.
 Kun Suomi voitti rankkarikisan jälkeen, niin mä muistan kuuleeni vaan valmentajahaastattelun (jonka sisältöä en muista) ja käyneeni sit nukkumaan kuin napista painaen. Mulla onkin loistavat nukahtamislahjat, mä olen unessa jo ennen kuin pää osuu tyynyyn, mutta unta ei sit vaan riitä yleensä 6 tuntia pidempään ja johan se tänäkin aamuna aurinko tuikkas mua silmään, vaikka verhot olit vetänyt mukamas kunnolla kiinni.

Aamulla sitten aurinko paistoikin täydeltä terältä ja mä en ollut uskonut, että shortsikelit tulee. Olin siis varannut takkia ja ponchoa mukaan, että varmasti tarkenen. Niistä toki luovuin, mutta villasukat mulla kuitenkin oli ;-D
Näin muutamia aivan loistavia korutelineitä paikan päällä, joita toki kävin oikein lähempääkin ihastelemassa, mutta tässä alla "uusi" korttitelineeni; puolikas kompostikehikko a la Biltema 9,90e.
Telineessä on useampi kortti, joita en ole blogiin kuvannut ja osaa näistäkään ei enää sitten edes ole kuvattavaksi. Tsoin eipä niissä varsinaisesti ollut ihan uusia malleja lainkaan.
Käsityökortteli oli kyllä hieno kokemus. Suomen käsityöyrittäjät on antanut mulle paljon ja ollaan kuin yhtä suurta perhettä. Samalla linjalla jatkan vielä ensi viikonloppuna Helsingissä, Narinkkatorilla Kampissa. Tampere jatkaa vielä huomenna su 18.5. klo 10-18, suosittelen ehdottomasti käymään, mutta minä en siellä enää valitettavasti ole.

Ennen kotiin lähtöä tänään käytiin vielä pikaiseen Särkänniemessä
Vapriikissa Jääkiekkomuseossa ja Tammelan torin lähellä olevassa Pancho Villassa syömässä. Pancho Villassa on aivan älyttömän hyvät ruoat, varsinkin tässä Tammelan torilla, muissa en tosin ole käynytkään. En vaan koskaan jaksa syödä koko annosta, katsokaa nytkin mikä jättikoko.
Mutta nyt mä kaadun sänkyyn ja unessa olen tuota pikaa.
Huomenna uusiin koitoksiin Vantaan kaupunkijuhlaan Håkansbölen kartanolle, Vantaan Hakunilaan, ihan tähän kotinurkille. Käykääs kurkkaamassa kuinka kartanon kevät rokkaa

1 kommentti:

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.