sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Käsityökortteli Helsinki

Mikä viikonloppu, huh huh!!
La-su nousi Käsityökorttelikiertueen kolmas etappi Narinkkatorille, tämä kuva lauantai aamulta kahdeksan jälkeen... Just olin vienyt auton parkkiin ja palasin laittamaan kojua valmiiksi
Kaikki kauppiaat eivät olleet vielä saapuneet. 
Kojussa minä ja Minna yhdessä ekaa kertaa tänä vuonna
Lämpötilat on kyllä mahtavat, mutta meikäläinen ei ihan vielä ole tottunut tähän, mutta pikku hiljaa. Lauantai-iltana tulin kotiin lähes 12 tunnin ulkona olon jälkeen, kävelin suoraan suihkuun, söin ja painelin maate. Tänä aamuna kroppa ei ollut vielä palautunut, mutta kehiin vaan. 
Aamu aloitettiin käsityöyrittäjien yhteiskuvalla, meitä oli paikalla paljon ja mä en voinut vastustaa tätä selfien ottamista ;-D Oli aika huikeaa!! 
Hieno viikonloppu takana, ennen kaikkea seura oli ensiluokkaista. Kiitän kaikkia asiakkaita, jotka kävivät kojulla. 
Mielenkiintoisimmat asiakkaat oli varmasti pariskunta New Yorkista, joilla oli takana 35 päivää luxusristeilyä. Paljon oli turisteja liikkeellä jo heti aamusta, et Helsingissä täytyy osata esitellä omat tuotteensa englanniksi ja venäjä olisi iso etu. 
Päivän päätteksi kävimme Riiviön kanssa äänestämässä, neidin eka kerta. Nyt voinkin keskittyä illan peliin ja sit maate. 

2 kommenttia:

  1. Hei, tulin kiittämään kynsilakkakorviksista! Ihanat! Pikkulikka on pitänyt omiaan jo koko päivän :) Kiva kortteli ja meilläkin enää n50km kotiin :) Nähdään taas !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olivat mieluisat. Mä olin eilen niin poikki, että on mennyt osa tästäkin päivästä ihan harakoille. Kyllä me taas nähdään!!

      Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.