keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Virtaviivaista kehystämistä

Uusin Taikalehti kolahti äsken postiluukusta, posti se tulee nykyään aina vaan myöhemmin ja myöhemmin, nytkin kello oli 16.15... vappuaattona.
Kannessa oli kivoja helmikukkasia, joita minäkin olen tehnyt jo useamman vuoden pyörittäen helmihyrrää. Viimeksi kaivoin hyrräni esiin Kädentaitomessuilla Messukeskuksessa maaliskuun lopussa näyttäen kuinka helppoa ja nopeaa on näitä kukkia tehdä hyrrää pyörittäen... kukkasista löytyy ohjeet uudesta lehdestä, vaihe-vaiheelta kuvatut. Kukat voi siis tehdä ilman hyrrääkin, mutta jotta ehtii vielä tämän kevään juhliin...
katso helmihyrrät täältä. ;-D
Lisäksi ilokseni huomasin lehden sivuilla myös Perfect -työkaluni, joihin ihastuin jo Anaheimissa tammikuussa. Käy tutustumassa ohjevideoihin klikkaamalla kuvaa.
Mutta mäpä jatkan lehden lukemista, hauskaa vappua!

1 kommentti:

  1. Myöstyneesti vappua sinullekin :-) Meno ollut täällä yhtä haipakkaa kun erehdyin tuttavien kanssa aattoillaksi varaamaan Pertunmaalle kesäteatteriin liput.
    Otan osaa tuon postin suhteen, meillä tosin kerran viikossa edellisen päivän päiväposti tulee seuraavana aamuna joko klo 8 tai klo 9. Eilen sentään tuli jo klo15...mur...mur :-(

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.