lauantai 18. tammikuuta 2014

Matkalla Anaheimissa osa II

Tässä kuvaa hotellin edestä, kun odottelimme taksikyytiä...
Ensimmäiset päivät kierreltiin shoppailemassa pitkin ja poikin. Täällä kulki erilaisia busseja, joita olisi voinut käyttää 5 taalan päivähintaan. Katselimme bussikarttaa ja bussit kulki tiettyjä neliöitä pitkin ja niitä olisi pitänyt vaihtaa moneen otteeseen, joten valitsimme helpoimman tien... Taksi vie ja taksi tuo. Meitä oli kuitenkin 3 jakamassa kuluja, että en pitänyt taksien hintatasoa ollenkaan pahana. Itse en halunnut ajaa täällä autolla ja tunne vaan vahvistui parin ensimmäisen taksikuskikokemuksen jälkeen. Mielenkiintoisia tapauksia ,-D
Olin kirjoittanut kaikkien paikkojen osoitteet paperille, että tiesin mitkä kaupat voidaan käydä läpi samana päivänä. Anaheim on pääosin keskittynyt vain Disneylandin ja Convention centerin (messukeskus) ympärille; hotelleja ja ravintoloita. Kaupoille piti lähteä joko Orange countyyn tai Fullertoniin.
Osa kuskeista ei osannut lukea ja sitten ajotyyli oli hämmentävä. Myöskin takseissa oli eroja, osa oli uuden karheita ja isoja tila-autoja, mutta joukkoon mahtui myös muutama vanha raasku, joiden perille pääsystä en ollut ihan varma. Ehkä kauhein kokemus oli eräs aasialainen nainkuski, joka tivasi meidän valastilannetta, ajoi kovaa ja kun vaihtoi kaistaa, tyrkkäsi käden ulos ikkunasta ja meni jo, vaikka ei tiennyt antaako kukaan tilaa. Myönnän, että silloin mua hirvitti. 
Löysimme kuitenkin hyvän kuskin jo toisen päivän iltana, jonka sitten varasimme meille loppuajaksi. Mä laitoin aina tekstarin noin 20 min ennen, kun piti meidät hakea ja täällä on kallista soitella ja myös lähettää viestejä ja heillä on eri liittymät, joilla voi laittaa viestiä kansainvälisiin puhelinnnumeroihin, että hänen piti aina vaan olla tulossa, kun käsky kävi... Vähänkö nautin tästä valta-asemasta ;-D
Ei vaan, Steven oli tosi ystävällinen meitä kohtaan ja aina kertoili myös nähtävyyksistä jne. Tosin ei myöskään osannut olla ihmettelemättä meidän innostusta shoppailuun, mutta hei kaverit, täällä oli ale ja ale tarkoitti todellista alea isoin alennuksin eikä kuten meillä.
Tässä Steven
Me toki osteltiin vaatteita, kenkiä, laukkuja, mutta myös ihan vähän askartelutarvikkeita... Kävimme kahdessa eri Michaelsin myymälässä ja Jo-Ann:llä.

Olivat kylläkin myyneet hyllynsä aika tyhjiksi, nutta kyllä me sinne saatiin jotain tuhlattua... Pimeys tuli about klo 17:00 ja se tuli lähes sormia napsauttamalla, hämärästä eivät tiedä mitään.
Suuremmoisten naisten kauppa Avenue oli loisto paikka ja sinne saimme vinkin isojen miesten vaatekaupasta Casual Male XL, josta hain veljelleni farkut. Vaikka itse olenkin reilun levyinen, niin näissä kaupoissa en todellakaan ollut kokojen puolesta iso. Hintataso oli mielestäni keskinkertainen ja alet -50% - 80% ei rasittanut mun lompakkoa liikaa, vaikka neidin kanssa ostettiin 12 eri vaatekappaletta...
Muita käytyjä kauppoja... Torrid, Victoria's secret, Vans, Converse, jne
Tässä kuvaa Orange Outletistä, josta yllämainittuja kauppoja löytyi
Kuvaa Fullertonista, jossa olimme menossa syömään In-n-Outiin. 
Ruokaostoksilla kävimme Walmartilla, koska vaikka hotellissa oli aamupala joka aamu, niin muffinien ja kakkujen syönti alkoi tökkiä jo heti ekana aamuna. Mä kaipasin leipää ja kinkkua, mutta ei sellaista ollut edes tarjolla, joten kauppaan. Aamupala tarjoiltiin joka aamu ulkona, mutta aamut olivat aika viileitä. Heillä oli tosin terassilämmittimiä, jonka alla olisi voinut istua, mutta ensimmäisen aamun jälkeen mä hain meidän kananmunat, jugurtit, appelsinimehut ja mun teen tyylikkäällä pinkillä Victoria's secret-korilla huoneeseen. Mä nyt kuitenkin olin meistä se, joka oli hereillä ensin ja jolla oli aamulla nälkä. Aikaeron väsymyksestä johtuen mulla oli joka yö nälkä ja sama homma tuntuu jatkuvan näin kotona.
Mulla olis aika monta hauskaa juttuja näiltä shoppailureissuilta, mutta jätetään ne nyt väliin... Mä nukun taas hetken ja sit varmaan onkin jo aika jakaa CHA-messukokemukset teidän kanssa, vai kuinka? Suurin osa kuvista, reilut 2000 kpl, on Jehkolla ja mä niitä odottelen... joskin voin kuvitella urakan olevan ihan törkeä, koska en jaksanut käydä kaikkia omiakaan reilua 700 kuvaa läpi vielä näin aamusta... siis 30 tuntia valvomista ja siihen päälle 4 tuntia unta, mikä jetlag.
Ja kaikki ostokset ja pajoissa tehdyt jutut on ihan kokonaan kuvaamatta... että tarinaa pitäs kyllä riittää.

4 kommenttia:

 1. On teillä ollut hauska matka. Lisää tarinaa odottelen...

  VastaaPoista
 2. Wau ..aivan mahtavaa...Annahan tulla lisää matkakertomusta ja mitä kaikkea hassua sattuikaan. Täälä ootellaan myös..kun itse voi vain kuvitelmissaan tehdä tuollaisia matkoja :)

  VastaaPoista
 3. Matkanne kuulostaa aivan ihanalta! Tänne vaan matkakertomuksia, niitä pienimpiäkin! :-) Tässähän nousee itsellänikin matkakuume näitä lukiessani.

  VastaaPoista
 4. Oi, on teillä ollut ihgu reissu :-) Lisää vaan, mahtava lukea suuren maailman kokemuksia teidän silmin :-D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.