sunnuntai 19. tammikuuta 2014

CHA -messuilta 2014 Anaheimista

CHA-messut alkoivat perjantaina 10.1. ja ensimmäiseksi päiväksi oli maksullisia kursseja, jotka täyttyivät 4 minuutissa, joten emme osallistuneet yhteenkään kurssiin. Tässä vaiheessa Suomesta oli kyllä ehtinyt saapua paikalle jo 3 henkilöä Sinellistä ja Paperilla-lehden Emmo ja Elina. Kannattaa siis vierailla myös heidän blogeissaan minun ja Jehkottaren lisäksi.
Käytiin hakemassa messuilta pääsyliput... kaulaan laitettavat ja heti illaksi oli luvassa korttelibileet.
ja illan bileisiin mentiin kanssa... ne olivat Hiltonin ja Marinetin välissä olevassa "puistossa", mutta samalla myös Convention Centerin edessä. Paikalla oli bändi, joka soitti koko illan hyvää musaa ja siellä arvottiin askarteluaiheisia palkintoja. Jehkotar voitti meidän pöydästä ainoana kivan paketin. 
Messuthan kestivät tiistaihin saakka ja me joka päivä paikalle saavuttiin katsomaan, että mitä uutta tänään. Ja kun ovet messuille ekana päivänä avattiin, me lähdettiin alusta kulkemaan... Spellbinderin osastolla sai tehdä tällaisen korun.
Korupohjia oli useita eri muotoja ja stansseja oli seinät täynnä, ihan vanhimmista alkaen. Mutta kuten sanottu, nämä messut eivät olleet kuluttajamessut, joten sieltä ei voinut suoraan ostaa mitään vaan kaikki tekivät tilauksia haluamistaan tuotteista tai sitten eivät tehneet... riippuen jokaisen tarpeista.
Litlle B oli minulle uusi yritys ja heidän osastollaan vierailin parina päivänä osallistuen make and take it-pajoihin, koska joka päivä tehtiin jotain uutta.
Heidän valikoimiinsa kuului erilaiset teipit, joissa ihastuin siihen, että jokaisen rullan mukana oli terä, jolla katkaista teippi, kuten meillä teippikeloissa.
Heillä oli myynnissä myös paljon valmiita tarroja tai koristeita, jotka tuntuivat muutenkin olevan messuilla tosi monen juttu. Itse en niihin niin kovin syttynyt.
Tag-vihkonen keittiöaiheisena
Tervehdys, jossa post it-lappuja
 
Sakuran pisteessä sai väritellä kynillä. Tässä taiteilija itse Lisa Engelbrecht ja hänen mulle tekemä T-kirjain
Pääsin siitä tekemään itseni näköisen
La-La Land craftsin pajassa tehtiin jotain ei niin tyypillistä minulle, mutta osallistuin, kun kerran muutkin, tässä rasian kansi
Rasian avoimena ja
katsokaas nuo jalat... mielenkiintoinen tapa ja toimiva.
Tai entäs sitten tämä seinälle laitettava koriste
Kuva piti värittää Copiceilla ja kuten tiedätte, mä en ole värittelijä enkä varsinkaan tusseilla. Joten älkää takertuko värityksiin, mutta mitäs tykkäätte pallomekosta??
Priman osastolla teimme pienen kortin.
Heillä oli tosi kivoja mini paperikkoja, jotka olivat tarkoitettu ATC-korteille, mutta koko oli hiukan isompi oikeasti. Itse ihastuin tuohon paperiin:
Today is the 
PERFECT
day to start
living your
DREAMS

Mä aloitin siitä eli I DID IT!
Olihan tämä reissu yksi unelmista, joita mullakin on. Muutama vuosi sitten luin eräästä lehdestä, jossa oli haastateltu 50-vuotiaita, että mitä he katuvat elämässään eniten? Useimmat olivat vastanneet, että he katuvat sitä etteivät ole matkustaneet tarpeeksi. Mä ajattelin silloin, että mulla on reilu 10 vuotta aikaa matkustaa, ettei sitä tarvitse katua ja sillä tiellä ollaan.
Sizzixin osastolla sai tehdä useammankin eri jutun...
Muistivihkon koristelu
Itse en ole tuollaista timangipaperia stanssannut, joten se oli hauska uutuus, vaikka ei ehkä ihan minua.. ;-D
Rannekorn, jossa taas käytettiin bling-paperia
Tein myös Rangerin osastolla vintagekortin ja hei, tääkään ei taas ollut mun juttu, mutta suoriuduin kuitenkin. Kivoja tapoja hyödyntää eri koristeita.
Ja alkoholimusteilla koristeltiin kukkanen, materiaalina paksu foliokartonki.
Pääsin myös samaan kuvaan Marion kanssa...
ja tietenkin Timpan
Ja myös Riiviö heräsi tässä kohtaa ja halusi kuvaan
Tag, jonka Timppa mulle teki... takapuolella on nimmari.
ja tässä vielä puhelimella ottamani video, kun Timppa esittelee uutuuksia. Ihan kaikki ei videolle mahtunut.
Paljon jäi vielä kertomatta ja osa jutuista säästetään Leimailutaivaaseen, mutta ruokailuista,NHL-pelistä ja Disneylandistä tulee vielä juttua... kunhan ehdin kirjoittaa. 

1 kommentti:

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.