sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta taas takana

Pientä haipakkaa ollut tämä viikko ja tosi huonosti olen sanut blogia päivitettyä, mutta vähän kuvia messuilta sentään.
Ensinnäkin kiitokset taas kaikille paikalla olleille, niin kävijöille kuin kauppiaillekin, ilman teitä ei tapahtumaa olisi.
Tällainen oli portin pieli tällä kertaa... toivottavasti näkyi suht kauas.
Paikalla oli aikamoista hyörinää, kuvatkin kävin ottamassa tosi nopeaan ja moni niistä onkin heilahtaneita kun aina kun on kiva, niin kuvauskin meinaa unohtua... ihan uskomatonta.
Paikalla pystyi jättämään kommenttia vieraskirjaan päivästä... aika moni oli kirjoittanut vain nimensä tällä kertaa. Huomasitko tämän pöydän?
Narikasta vastasivat Frank ja Syke
Lipunmyynti ennen ovien aukeamista
TaavaNainen ja Zirkonella
Piia, suurella sydämellä auttamassa
Paperinauha
Klemmarikellari
Lumikellot
Heinikka
Thuja design
Somaosa
Polkkaponi
Sinelli
Paperilohikäärme
Helmikeskus
Joukon nuorin kauppias... Helmikeskuksella
Naga
Taika
ja päivän paras idea tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin  kaksi ideaa...
Porokortti, joka on yksinkertaisuudessaan vallan ihana: sormi maaliin ja poron pää on valmis. Sarvet saat tehtyä paksulla pahvin palalla. Nenäksi käy punainen timantti tai kimalleliimaa.
Mutta se suurin idea, johon ihastuin, näkyy samassa kuvassa... kontaktimuovi vedetty pöytäliinan päälle suojaamaan kangasta, mutta toimii loistavana alustana. Kiitos Anu tästä ideasta!!

Lisää juttua näet ainakin Jehkottaren blogista, muutkin voivat kommentteihin blogilinkkejään lisätä.
Tässä hänen kuvansa karikatyyripiirtäjä Rami Barehin kanssa
Mutta minäpä tästä messujen jälkeen hyppäsin neidin kanssa taksiin. Autoni pakkasin täyteen ja veljeni lupasi ajaa auton meille kotiin, mutta me paineltiin Cheekin keikalle Jäähallille Helsinkiin. Pakko oli mennä taksilla (mä ajelenkin sillä kerran 10 vuoteen), koska aika tiukille meni lähdön kanssa ja enää ei olisi saanut hallilta autopaikkaa.
Tosin kuvittelin, että kun keikka alkaa 19:00, niin siinä varttia vailla päästään vaan kävelemään sisään, mutta piha näyttikin tältä
paikkamme oli aika kaukana lavasta, mutta kyllä mä näin ihan hyvin
kuvaaminen oli kyllä pirun haastavaa
Valoshow, esiintyjät ja tunnelma oli ihan mahtavaa. Ja mä en edes ole mikään Cheek-fani, tosin huomasin osaavani laulaa kaikki biisit... onkohan ne mahtaneet soida meillä jotensakin paljon?? Mahtava päivä ja loistava loppuhuipennus.

6 kommenttia:

  1. Kiitos ihan mahtavasta päivästä!! Ihanaa kun jaksat aina tämän järjestää! Meidän autolastillinen on vieläkin ihan fiiliksissä, ja vaikka ostoksia tuli taas tehtyä ihan kivasti, oli aivan upeaa, kun näki tuttujakin!! Enää ei tiedä, kumpi on kivempaa, shoppailu vai kuulumisien vaihto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen alknanut miettiä itse, että kumpi on kohta tärkeämpää, kun kaikkea on, mutta tuttuja naamoja näkee ihan liian harvoin.

      Poista
  2. Kiitos Taava jälleen kerran!
    Paikka on todella hyvä shoppailuille, mutta myös askarteluystävien tapaamispaikkana täydellinen ILMAN askartelukamoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. askarteluystävät on tärkeitä, totta turiset.

      Poista
  3. kiitokset taava, oli hieno päivä!! =)
    mä pidin vuorokauden paussin ja sitten vasta pääsin katsomaan cheekin loistavan shown, mahtava!!! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vielä perjantaina emmin, että menenkö keikalle vai laitanko Suvin kummitädin matkaan, mutta en kadu, että läksin itse.

      Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.