maanantai 2. syyskuuta 2013

Match show käyty

Kun sain eilen aamulla silmäni auki, niin kuulin sateen ropisevan ikkunalautaan... No, kieltämättä ei oikein innostanut, mutta ei auttanut kuin kaivaa sadetakkia esiin ja lähteä liikkeelle. Eka kerta tälle kesälle, että vettä tulee urakalla ja ulkohommat odottaa, pakko se on uskoa, että syksy tulee.
Tällä kertaa läksin vain tuohon Sotungin urheilupuistoon, meiltä reilun kilometrin päähän, jossa järjestettiin Match show, järjestäjänä toimi
Täytyy sanoa, että kun Piian kanssa paikalle päästiin, niin oltiin ainoat koirattomat, eikä edes ymmärretä niiden päälle mitään. 
Sadekin taukosi, että saatiin teltta pystyyn. Joskin sanottava järjestäjälle isoja kiitoksia, paikalle ei olisi tarvinnut viedä omaa telttaa eikä edes pöytiä, koska he olivat hommanneet ne valmiiksi. Mä nyt kuitenkin käytin niin omaa telttaa kuin pöytiäkin, kun se on niin kompaktipaketti. 
Ja vieruskavereita
Temppukisa käynnissä
Juontajana toimi Kana, itsekin koiraihmisiä
Lisäksi paikalla oli myös Koirakonsultti Pauliina Laurila, jolta saa apua koiriensa tressitason laskemiseen ja rentouttamiseen.
Päiväkin vaihtui auringon paisteeseen, joka kuivasi teltat ja seinät jne. Onneksi. Mutta nyt sitten taas kouluun, arki on edessä taas. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.