torstai 22. elokuuta 2013

Ongelmia bloggerin kanssa

En pääse päivittämään bloggerin sivuja... kun avaan sivun, niin siellä ei ole mitään. Postauksia pystyn kyllä kirjoittamaan.
ei auttanut buuttaus, ei selaimen vaihto, ei mikään ja mä olen luovuttanut. Tämä vaan tarkoittaa sitä, että koristeiden määrät eivät ole oikein ja Leimailutaivaassa ja Helmiplaneetallakin on muutoksia, jotka eivät vielä teille näy.
Mutta mä jatkan muuttohommia... en onneksi omia. ;-D

4 kommenttia:

 1. Outoa...mä kävin kokeilemassa omilla sivuilla, eikä mitään ongelmaa, kaikki oli niinkuin pitääkin. Toivottavasti sullakin ongelma korjaantuu. Ps. Käytän itse Mozilla Firefox -selainta.

  VastaaPoista
 2. Ja minäkin olen onnistunut lisäämään. Sama selain kuin Maaretilla. Huokase jospa siitä korjaantuis:-)

  VastaaPoista
 3. Hilu ja Maaret, kyllä minäkin voin siis kirjoittaa ihan normaalin postauksen. Mutta kun blogissani on erillisiä sivuja, noita, johon pääsee tuosta yläpalkista, niin niissä ei ole mitään kirjauduttuani sisään ja niihin ei voi tehdä tällä hetkellä muutoksia. Teidän blogeissa en nähnyt sellaisia sivuja lainkaan.

  VastaaPoista
 4. Hmmm, minä siis nostin yhden vanhan postaukseni ylös ja tein siihen muutoksia ja onnistui. Oletan, vaikka mulle ei erillisiä sivuja olekkaan niin olisi sekin onnistunut (vanha postaushan sekin on).....tai mistäpä sitä tietää.
  Tzemppiä kuitenkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.