lauantai 20. huhtikuuta 2013

Päiväkävijänä Intohimona Skräppäyksessä

Ensin mun piti saada oikein seuraakin Intohimona Skräppäykseen Vuosaareen, mutta sitten aurinkoinen ilma sai jonkun veneilyn menemään askartelutapahtuman ohi... ei ymmärrä ;-D No, mä kyllä selvisin reissusta ihan yksinkin ja lähdin ihan vaan paria tuntia viettämään, mutta huomasin viettäneeni paikan päällä kuitenkin 4 tuntia ja kivaa oli. Nyt sain jutella rauhassa tuttujen kanssa ja ihan kaikkien kanssa en edes ehtinyt, taaskaan.
Muutamia kuvia napsin paikan päältä
Skräppääjiä tilan perältä
Paperinauhassa oli myymässä Päivi ja Heli.
Vielä vieraampi tuttavuus eli Kreatina ja Hobbyrummet, tai en muista tavanneeni heitä, mutta jo keskusteltiin Leimailutaivaasta.
Heinikan tuttua tutumpi ilme
Valitettavasti muut kuvat epäonnistuivat, mutta paikalla oli myös muita kauppiaita, kuten Belles, Anun putiikit, Amalia ja Paperilohikäärme
ja vielä mun minimaaliset ostokset...
Mulla ja Riiviöllä on säästökamppanja meneillään. Kun neiti kysyy, että saanko, niin mä hoen sille että Teemu vai... ja yleensä se on Teemu ja sit pyyntö jää siihen. Mulle aamulla sanottiin, että saat 20e käyttörahaa... mulla meni kuitenkin 45e, että budjetti reilusti tuplaantui, mutta hiukan hymyilytti... mä en taitais lähteä edes ruokakauppaan 20e:llä.
Mutta jos vielä kiinnostuit menemään paikan päälle shoppaamaan, niin sinulla on siihen mahdollisuus huomenna klo 11-16. Suosittelen ehdottomasti... sinne jäi vielä kivasti ostettavaa ja samalla voi ihailla muiden teoksia...

5 kommenttia:

 1. Siis kuka kumma vaihtaa askartehommat köysisulkeisiin? Kertakaikkisen pöyristyttävä tyyppi! Onneksi kuitenkin pärjäsit hyvin ;)

  VastaaPoista
 2. Ja kuka kumma ei osaa kirjoittaa askartelu-sanaa oikein? Sen kumman pää on mennyt köysistä sekaisin... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, oisko kannattanut kuitenkin miettiä vielä??

   Poista
 3. Kyllähän mäkin Teemun valitsin mielummin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.