keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kotona jälleen

Ei varmaan monelle tullut yllätyksenä, että vietimme Riiviön kanssa joulua Lahdessa vanhempieni ja veljeni kera. Matkaan lähdettiin sunnuntaina ja kotiin on palattu aika äskettäin... kassit on purettu, pyykkikone pyörii ja olisin tarmoa täynnä askartelun suhteen. Joulu teki siis tehtävänsä; mä lepäsin, luin kirjoja ja katselin parit leffat.
Luin myös uusinta CraftStamperia moneen otteeseen ja harmittelin, etten ottanut mitään askartelutarvikkeita mukaan. Koin vaan Lahteen lähtiessä olevani niin väsynyt, että halusin päästä perille ja vetää peiton korville.
Tiedostin kyllä jo etukäteen, että syksy on rankka, mutta arvatkaapa mitä... yhtä tiukan aikataulun olen tehnyt itselleni kevääksikin ;-D Milloinkohan sitä oppii?
Kävin Lahdessa kurkkaamassa kyllä uuden Helmien talon liikkeen ikkunat Hämeenkatu 11:ssa.
Mielenkiintoiselta ja erittäin kutsuvalta näytti ja ensi kerralla tähtään Lahteen liikkeen aukioloaikana.
Lisäksi sain mielenkiintoista sähköpostia joulun aikaan Saksasta. Sigrid on ensimmäisen kerran kirjoittanut minulle helmikuussa 2008 ja hän ei osaa suomea, mutta on vallan kiinnostunut maastamme. Lisäksi hän on nähnyt minut messuilla demoilemassa ja siitä rohkaistuneena kirjoitti minulle alunperin. No nyt sitten kirjoittelin hänelle millainen on meidän joulumme... olihan fiilis, että kirjoitan esseetä kouluun ja hiukan jouduin kaivamaan sanoja... en ole ennen ajatellut lanttulaatikoita ja rosollia englanniksi, mutta tulipahan nekin sitten selvitettyä.
Nyt pakkaamaan muutamia palkintoja ja tilauksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.