lauantai 27. lokakuuta 2012

Normi lauantai??

Tänään oli Riihimäellä Karitan järjestämä askartelutapaaminen, jonne olin ilmoittanut itseni ja Riiviön...
Meitä oli kivasti paikalla, vaikka ihan kaikki ilmoittautuneet eivät olleetkaan päässet mukaan. Mutta kuten sanonta sanoo, pidot paranee, kun väki vähenee.
Otin peräti kaksi kuvaa, jotka lähetin päivän aikana Kaajaniin, jossa myöskin vietettiin askartelutapaamista. Meidän oli tarkoitus ottaa yhteyttä kuvan kera, mutta facetime ei toiminut Riksusta, ikävä kyllä.
Tässä kuitenkin kuvaa Klemmarikellarista... Jonna ja Mikko olivat pistäneet parastaan, tässä kohtaa tosin suurin osa ostoista oli jo tehty ;-D
Kuvaa lavalta saliin päin... 
Minä olin hiukan laiska ja otin mukaani vain helmihyrrän ja pari pikkupussia helmiä... joskin en niistäkään sitten meinannut mitään saada aikaan. Helmihyrrän käyttö on monelle vielä aika uusi juttu ja on hauska näyttää, että se todellakin toimii.
Kuitenkin sain ihan pienet ostokset tehtyä... SannaS yli puhui näihin Diffuusereihin jo Heinolassa ja lumihiutaleita en vaan voinut vastustaa... katso osa 1 ja osa 2
Ja koska ostoksia tehtiin Carolan kanssa rinta rinnan... niin siinä samalla vähän haastettiin toisiamme... Mä suosittelin ostamaan tämän kimalteen ja Carola tuon embossaus dabberin, johon SannaS:lta löytyy taas ohjevideo (varsin kerkeeväinen nainen tuo Sannas)
Lapset kasvaa, niin myös meillä ja nyt on ilmestynyt oma tahto (mulla on vielä hiukan sulattelemista sen kanssa ;-D) joten koska neiti elää varsin HIFK-kalenterin mukaan, niin hänhän tajusi Riihimäen olevan varsin lähellä Hämeenlinnaa, jossa samana päivänä peli siellä ja niin hän meni ja osti liput meille molemmille... joten me jatkoimme askartelujen jälkeen Ritari areenalle.
Kiitoksia kaikille tästä päivästä, erityisesti Karitalle järjestämisestä; hauskaa oli ja otetaan taas uudestaan.

4 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle Ja Riiviölle upeasta päivästä :) Kivaa oli ja aika meni taas aivan liian nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Harmi, kun ei päästy soittelemaan eilen :(

  VastaaPoista
 3. Kyllä oli mukava päivä, mukavien ihmisten seurassa, kiitos siitä sinullekin:)

  VastaaPoista
 4. Karita, kivaa oli, kuten aina.
  Anu, niin oli harmi, mutta katsotaan joku toinen kerta/paikka.
  Maaret, oli kiva nähdä taas.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.