sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

"Lomapäivä"


 Kun herää tällaiseen aamuun, niin se tuntuu todellakin lomalta, vaikka lomaan on vielä muutama viikko... Tässä seison mökin rapusilla ja katselen vastarannalle eilen aamulla klo 7:00.  


Photobucket


Olin siis matkalla Orimattilan Kehräämölle markkinoille.


Tässä myyntipöytäni 


Photobucket


Markkinameininkiä oli, tarjolla oli hernekeittoa suoraan tykistä, erilaisia käsitöitä, lakua, koreja jne. Ihan vaan pari kuvaa tulin ottaneeksi.


Photobucket Photobucket


Photobucket


Erilaisia lehmiä en kykene ohittamaan ilman kuvaa ;-D


Photobucket


Myyntipöytääni vasta päätä on Riitta Väisäsen kirpputori


Photobucket


 Riitta pyörähti paikalla itsekin...


Photobucket


ja takapuolella oli Maria Drockilan kynttiläpaja.


Kehräämö on kiva paikka, siellä on pieniä erikoisuus kauppoja, joista osa jakaa tilansa jonkun muun kanssa. On ravintolaa, kahviota, hotellia, kylpylää ja vaikka mitä, suosittelen tutustumaan. Askartelutreffeillä viimeistään ;-D


Hauska päivä oli, onneksi sain sen kuitenkin viettää sisällä, oven suussa, kun paahtava aurinko olisi ollut vielä hiukan liikaa. Tosin mä vasta eilen tajusin, että on kesä ja juhannuskin ihan kohta käsillä. Mulla pienoinen kesäflunssa päällä ja se tietty vetää käymään hitaalla, mutta heitin sitten talviturkinkin eilen, jos se vaikka auttaisi tähän flunssaan ;-D Yleensä mä jo vapun tienoilla uin ekaa kertaa, mutta nyt jotenkin jäi. Asia onneksi korjattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.