perjantai 8. kesäkuuta 2012

Isäntäperheeksi??


Edit. Vielä olisi 5 elokuun kolmeksi viikoksi ja 2 koko vuodeksi tulevaa vaihtaria ilman kotia, kiinnostaisiko?? Ennätysmäärä vaihtareita tulossa tänä vuonna ja jos meiltlä lähtee vaihtoon, niin myös täällä pitäisi olla halukkaita ottamaan vaihtoon myös. Se ei vaadi oikeastaan muuta, kuin yhden lautasen lisää ruokapöytään, mutta antaa paljon. 


 Oletko ajatellut ryhtyväsi isäntäperheeksi vaihto-oppilaalle? Nyt olisi mahdollisuus kokeilla muutaman viikon ajan, ennen kuin päättäisit koko lukukaudesta... Meillä on Riiviön kanssa ollut kaksikin vaihto-oppilasta joku aika sitten, lue meidän kokemuksistamme täältä ja nyt meille tulee uusi... poika, Matias, Italiasta, entäs teidän perheenne?? 


  AFS-vaihto-oppilaat ovat 15-18 -vuotiaita ja tulevat yli 30 maasta ympäri maailmaa.

 

Vaihto-oppilaiden kuvaukset löytyvät kirjautumalla ekstranettiin nettisivuiltamme www.afs.fi

käyttäjätunnus: isantaperheeksi

salasana: uudelleen

-->Etsimme kotia

 

Isäntäperheeksi sopii hyvin tavallinen suomalainen perhe. Maanlaajuinen AFS-vapaaehtoisten verkosto on perheiden tukena koko vaihto-oppilaan suomessaoloajan. Lisäksi vapaaehtoiset järjestävät toimintaa isäntäperheille ja vaihto-oppilaille. AFS hankkii nuorelle koulupaikan ja vastaa koulumatka- ja -kirjakustannuksista. AFS-isäntäperheille ei makseta rahallista korvausta vaihto-oppilaasta, mutta kokemus rikastuttaa koko perheen elämää monin tavoin.

 

Ottakaa yhteyttä, jos haluatte tietää lisää!

 

"Myönteistä isäntäperheenä toimimisessa oli iloiseen nuoreen ihmiseen tutustuminen, yhdessä tekeminen kuten leipominen ja urheilu ja sitä kautta vaihto-oppilaan kulttuuriin ja kotimaahan tutustuminen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.