sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Leimailutaivaassa ja Helmiplaneetalla oltu


  No niin, nyt on taas messut takana päin ja tässä muutama kuva messuilta... Tosin muistin kameran kaivaa esiin vasta loppu metreillä.Photobucket


Photobucket


Photobucket


Muutama kauppias oli perunut tulonsa sairastumisiensa vuoksi, mutta toivottavakaamme heille pikaista paranemista. Lisäksi keli ja lukuisat kolarit perjantaina sai minutkin liikenteessä miettimään, että oliko ihan viisasta lähteä liikkeelle, mutta luvatu mikä luvattu.


Päivä oli jälleen kerran ikimuistoinen, naurua riitti ja jutustella ehdin aivan liian harvan kanssa, mutta kaikkea ei voi saada. Ostokseni ja tavarat yleensä ovat vielä purkamatta, kaikki nuo Ikean kassit pöytäliinoineen, sähköjohtoineen, ostoksineen ja myytävine tuotteineen odotata minua tuossa eteisen ja makkarin oven suussa. Pakko käydä niiden kimppuun, jotta ehtisin vähän katsella hommattuja uutuuksia, että mitähän niillä saisi aikaan. 


Lämpimät kiitokset vielä kerran kaikille messuille osallistuneille, messuillaan Leimailutaivaan ja Helmiplaneetan osalta ensi helmikuussa seuraavan kerran. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.