keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Illan ottelusta


Oli tytöt varanneet mulle punaista päälle, joten huono oli siinä huudella Pelicansille, että tappion karvas maku suussa tultiin Lahdesta kotiin. Ajokeli oli mennessä aika heikko Mäntsälään asti, mutta sitten lumisade lakkas ja kivasti matka meni. Ajettiin kyllä vanhaa tietä, kun radiossa sanottiin Mäntsälässä olevan rekan tien tukkeena. Pelin jälkeen oli vain liukasta ja pöpperöä kaupunkialueilla, kun ei oltu aurattu, moottoritiellä oli aurattu ja suolattu. 

Paikan päällä sitten kävin eräällä kioskilla serkkuani moikkaamassa mennessä ja yhdellä erätauolla, muutaman muunkin tutun näin, mutta en päässyt juttelemaan.

Yllättäin ei kuvaaminenkaan ollut kovin helppoa, että ihan vaan muutaman kuvan voin laittaa näytille... nämä ne parhaiten onnistuneet ja näissäkin toivomisen varaa.

Kotijoukkue tulee hienosti valoilla kentälle, vierasjoukkue IFK täydessä pimennossa... näin ekaa kertaa pelissä olleena, varmaan sama käytäntö joka paikassa.


Photobucket

Tässä sitten FRiiviön suosikkipelaaja edestä ja takaa tai siis toisin päin... Neidilläkin on punainen pelipaita nro 8 lähes kaikkien nimmareilla, kiitos kummitädin.

Photobucket

 

Photobucket

ja koska seuranamme pelissä oli 2 Riiviön kummitätiä, niin toisen suosikki vielä tässä kuvassa... 

Photobucket

Meidät näkee punaisena rivinä oikean puoleisessa päädyssä heti maalin takana tästä videosta.

Hieno kokemushan tämä, vaikkakin voitto olisi tietenkin tehnyt reissusta vielä onnistuneemman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.