sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Messuinfoa... pajaillaan jne.


Messuihin on aikaa alle viikko... infoa tulevan varalle. Listat mukana olevista kauppiaista näet logoja linkkaamalla.


 
 Leimailutaivaassa ja Helmiplaneetassa pajaillaan myös tällä kertaa... pääset itse osallistumaan tekemiseen pientä korvausta vastaan.


Pajaa messuilla pitävät: 
KIRKKONUMMEN TAIDEYHDISTYS


Ehkä muistatkin jo tien perille, mutta pieni kertaus ei liene pahitteeksi... Ajo-ohje perille. Huomauttaisin myös, että Raumalta tulee bussi, joten älkää pysäköikö tien viereen niin, ettei bussi mahdu ajamaan pihaan. Rauman bussiin voit ilmoittatuua vielä 3.2. asti.


Messujen ovet avataan klo 11:00 ja suljetaan 17:00. Toivotaan, ettei pakkasmittari näytä ihan samoja lukemia kuin tänään. 


Paikalla on kahdet arpajaiset: pika-arpajaiset, joissa arvat maksavat 2e/kpl (voittajat saavat palkintonsa heti) sisäänpääsylipullasi eli rannekkeen kanta-osalla osallistut kahden palkinnon arvontaan klo 15:30 vain olemalla paikalla.


Pajojen lisäksi myös kauppiaat pitävät työnäytöksiä omissa pisteissään. Jos kassit alkavat painaa, voit viedä tavarasi välillä säilytykseen narikkaan ja pääset nauttimaan työnäytöksistä ostosten lomassa.


Kannattaa varata mukaan käteistä, kaikille kauppiaille ei käy pankkikortit. Jos käteisvarasi loppuvat, on lähin automaatti K-kaupan kulmalla, juna-aseman vieressä, noin 500m päässä.


Haasteita on parhaillaan käynnissä ja palkintojen arvo kasvaa osallistujien myötä... vielä ehtii hyvin mukaan. 


Aktia Sport Centerin kahvio tarjoaa messuväelle niin suolaista kuin makeaakin syötävää.


Tervetuloa!


-Taava


Ps. Syksyllä en järjestä messuja Masalassa henkilökohtaisista syistä, palaamme asiaan mahdollisesti vuonna 2013.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.