tiistai 27. heinäkuuta 2010

Korttiteline/lokerikko ohjeineen


Tein sitten toisen lokerikon, tämänkin tosin jo kesäkuun alussa ennen käsileikkaustani... Kiirettä meinasikin olla, kun en yhtään osannut arvata kuinka pian parantuisin ja jäisikö sitten jotain luvattua tekemättä, kun vielä sairastin samaan syssyyn pahan flunssankin.


Biasta voit siis lukea lisää uusimmasta Taikalehdestä 8/2010, joka ilmestyy kauppoihin viimeistään 2.8. sivuilta 50-55. Osa malleista minun käsialaani... kaikki ei vielä paljastettu ;-D


Bind it all on vienyt minut ihan mennessään, lähes yhtä tiukasti kuin leimasimet aikoinaan.


Tämä on enää koristeita vaille valmis... pitsiä ja rusettia ei lasketa.


Photobucket


 Tämän lokerikon/korttitelineen osat ovat tällaiset


Photobucket


ja vielä nämä


Photobucket


Käytin pahvina mainoskartonkia, ei kovin paksua, mutta kuitenkin tukevaa. Päällystin kaikki palat molemmin puolin valitsemallani kuviopaperilla ja sivujen palat päällystin alaosasta yli senti verran näin


Photobucket


Huomasin edellistä lokerikkoa tehdessäni, että liimalle (Lue: Matte accent) jäi todella ohut kohta, millä kiinnitin kehikon pohjaan ja näin päätin tehdä siitä sopivamman.


Tämän jälkeen Bint it all -laitteella rei'itin kaikki osat valmiiksi ja aloin liittämään yhteen. Hyödyntäkää Bian sivun tai kannen kohdistusta tässä kohtaa.


Photobucket


Käytin kierteinä kokoa 3/5" eli aika pientä. Aloitin takaseinästä


Photobucket


ja toinen puoli eri kartonkia, joten muistakaa oikeat puolet vastakkain...


Photobucket


Tästä eteenpäin reunaa pitkin, ensin oikeat puolet vastakkain


Photobucket


ja sitten keskijakaja, jonka olen päälystänyt samalla kartongilla molemmin puolin


Photobucket


Kehikko alkaa jo seistä omilla jaloillaan.


Photobucket


Ja kun kehikko on valmis, niin käänsin sen ympäri ja laittelin kaksipuolista teippiä ja osaan liimaa, että voin kiinnittää sen pohjaan.


Photobucket


Pohjan mitat on reilut, että kehikko on helpompi saada suoraan kiinni. Leikkasin ylimääräiset reunat pois ja kiinnityskohdat voi peittää vaikka pitsillä. Pitsin kiinnitin Matte Accentilla... pidän sitä kivempana liimana kuin Glossy accentia, kun se ei niin kiillä pitsin takaa läpi. riittoisia pulloja molemmat kuitenkin.


Photobucket


Nyt sitten koristelemaan mieleiseksi... Tässä on kiva viedä esim. kortteja myyntiin. Tämä on sopivan kokoinen käyttämilleni korteille, siis 13,5 x 13,5 cm ja kirjekuoret näihin on 14 x 14 cm. Toki mittoja voi muokata oman tarpeen mukaan.


Pidän myös kursseja Bind it all -laitteen käytöstä syksyn aikana, kurssiaikataulua voit tutkailla täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.