keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Markkinoilla Lahdessa


Viime viikolla aloin houkutella Tiinaa seurakseni Lahteen kuukausimarkkinoille ja vielä eilen illalla tiukkaan tutkittiin säätilaa, koska sateeseen ei ollut tarkoitus lähteä. Aamulla sain herätyksen veljeltäni, että lämmintä +13, ei sada ja pirun kiukkuisia hyttysiä, joten olihan se noustava ylös ja lähdettävä matkaan. Auton olin kyllä pakannut jo illalla, että helppoahan se.


Tuttujakin markkinoilla oli myymässä, joskin yksi oli joukosta pois... A-L oli nukkunut pois syksyllä. Tiinan ja mun pöytä näytti tältä, varasin tuon ison korttitelineen, että saatiin molempien kortit hyvin esille.


Photobucket


Sää suosi meitä, aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta ja kahden pintaan katsottiin nenän, otsan ja poskien punoittavan siihen tahtiin, että parasta suoriutua kotiin päin.


Tosin käytiin samalla reissulla katsomassa Charlotan uudet tilat, muutti entisestä paikasta 100m, tien toiselle puolelle.Tilat olivat nyt huomattavasti isommat ja selkeämmät.


Photobucket


ja mun ostokset sieltä, isoja ja pieniä ruusuja, kalloja, yksi erilainen onnea - ääriviivatarra-arkki ja rintakorun tausta.


Photobucket


Ja kun vielä kuultiin, että Kärkkäisellä on Lahden halvimmat langat, niin käytiin nekin katsomassa. Vaikka ostinkin itselleni Nalle Kevät -lankaa, niin ensi talvea mä siinä ajattelin ja tuo Nallen kukkaketo Ruusu on varattu Hannalle, että kyllä mä sen sukan teon sulle syksyllä opetan. Nyt Hanna hanki kahdet sukkapuikot kokoa 3, niin saat tehdä molemmat sukat yhtäaikaa ja jää kantapääkin paremmin mieleen.


Photobucket


Nyt suihkuun ja sohvalle ,-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.