perjantai 2. lokakuuta 2009

Skräpteekin avajaisissa Hämeenlinnassa


No niin, Vista hiukan tuottaa ongelmia tänään... en meinaa päästä millään kuvia käsittelemään, kun ohjelmat ei vastaa... tää on niin tätä, et tekis mieli heittää koneella vesilintua.


Tämä päivä on saanut uusia käänteitä, mutta kuitenkin suunnitelmat toteutuivat... eli Jehko ja minä oltiin tänään aamusta lähdössä Skräpteekin avajaisiin Hämeenlinnaan. Sitten saatiin joukkoon mukaan myös Piia, kun asiasta oikein hehkutettiin. Ja kun minulle tuli aamuksi vielä tärkeä meno, niin lähtö siirtyi klo 11 ja nyt mukaan oli jo lupautuneet Riiviö ja Minnakin, minä vaan jouduin siirtämään omaa lähtöä vieläkin myöhemmäksi... Jehko siis vei muut edeltä ja mä kävin ottamassa vauhtia Helsingistä, josta pääsin matkaan 12.40... Kerron siitä sitten myöhemmin... muutoksia tiedossa.


Viimein ehdin minäkin menoon mukaan, vaikka Piipero jäi sitten tapaamatta, kun matti myöhäisenä paikalle pääsin. Lisäksi ehdin pelotella yhden asiakkaankin, kun yritin opettaa leimaamista (Miialla oli kiirettä kassalla) ja sabluunaksi leimasimen mielsi ja koki kovin hankalaksi käyttää. Mikä päivä!!


Tässä kuitenkin koko ryhmä rämä... Kauppa on pieni, mutta todellinen apu skräppäyksen tai kortteilun tuskasta kärsiville, sanoohan sen jo nimikin Skräpteekki eli vähän kuin apteekki, mutta ei sinne päinkään ;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.