perjantai 2. lokakuuta 2009

Kahden päivän ostokset ja postin kuljetukset


Nyt siis oiekasti sen verran venyi kuvien kanssa, että yritän saada tähän listaan kaikki uusimmat juttuni...


Eilenhän meinaan Jehkon kanssa kierrettiin ympäri kaupunkia, välillä eksyen Helsinginkin puolelle. Käytiin aamulla ensin Rajakylän koululla mittailemassa pöytiä jne, siis alku valmisteluja Leimailutaivasta ajatellen.


Siitä suunnattiin Lidl:in, kun mä olen aina olen haaveillut voivani polttokirjoittaa... tämä oli siis pakko hankkia, vaikka pääsen käyttämään varmaan vasta ensi kesänä... mökillä.Jos se nyt edes soveltuu mun käyttöön...


Lidlin jälkeen Itiksen Sinelliin, kun käytiin moikkaamassa Ushmaa ja Jaanaa... ajattelin ettei koko päivä mene Sinellissä, mutta... juu ei, meidän piti vielä painella Varistoonkin, kun ostoslistalle ilmestyi vähän skräppipaperitelineitä ja niitä ei muissa myymälöissä ole. Varistossa sitten saavuttiin juuri sopivasti keiton ollessa kuumaa, joten päästiin syömään... hiukan jo nälkä huikoikin tässä kohtaa.


Auto oli jo lähes täysi, mutta vielä oli Villihelmi käymättä... olin sinne tehnyt ennakkotilauksen tämän kirjan takia ja Jehkon kanssa päätettiin ostaa kaula- ja rannekoruille telineet, kyllä tässä on kiva niitä roikottaa, vaikka tyhjänä ei näytä miltään.Sitten kotiin pika kääntymään... Laitoin kiusauksen uuniin ja odotettiin Heli paikan päälle ja lähdettiin hakemaan Riiviö koulusta... oli meinaan vielä Helmiharakka käymättä ja kynttiläkutsujenkin aikataulu painoi päälle, puhumattakaan, että täytekakku oli koristelematta. Onneksi kukaan ei halunnut sitä kuvata, en edes minä ;-D


Kaikki ostamani helmet on jo jemmassa, ei niitä kovin paljon mulle mukaan tarttunut, mutta ihanahan niitä on hipelöidä. Lisäksi Helmiharakkaan oli tulut pari isoa Helmihyrrää ja vielä edullisesti. Kyllä vein oikeaan aikaan lilan kukkaseni sinne malliksi.


Crafticasta tuli vielä nämä lehdet ja kukkaset...Sain kotiinkuljetuksella vaihteeksi, kun Annekin saapui kynttiläkutsuille muiden sekaan... Marketan, Riitan, Lissun, Marjatan, 2 x Minnan, 2 x Piian, Helin ja Nikitan. Kiitoksia vielä osallistujille.Posti oli tuonut maailmalta makeanveden helmiä muutaman nauhan...koko on 4mm, mutta nämä sopivat hyvin välihelmiksi.Glitter potista tuli vielä tämä Pop up-leikkuri, jota Jehko ei saanut mukaansa, vaikka kimpassa tilattiin, kun tämä saapui vasta tänään ja mulle parit paperit, että postikulut sai hyödynnettyä kokonaan ;-DSkräpteekin ostokset, ei suinkaan vähäisimmät jätin viimeiseksi, että teillä mielenkiinto säilyy...


Leimasimia, mun ensimmäinen Art impression, joka on kuulemma ilmetty omakuva. Mikäs siinä sitten...ja vähän metallikartonkeja ja vanulappuja alkoholimusteillePakko vielä kertoa, että kun eilen aamulla lähdettiin liikkeelle, niin Mamma ohjeisti meitä molempia puhelimitse... kaikkia näkemiänne askartelutarvikkeita ei tarvitse ostaa.


Meinas ihan unohtua... Jehkolle sanottiin hei jo Hämeenlinnassa, josta hän jatkoi Raumalle ja me muut käytiin Turengissakin kotimatkalla. Siellä asuu hyvä ystäväni, joka on pysynyt matkassa mukana pisimpään... mahdatteko muistaa hänet Leimailutaivaan kahviosta? Käytiin ihan pika pikaa kääntymässä ja pitämässä pienoinen tauko, tilasin matka seurueelleni mehua, kun jano oli melkoinen. Ja samalla sain vielä maistiaisia maalta, kyllä kaupunkilaisen kelpaa. Kesäkurpitsaa, omenoita, palsternakkaa, kyssäkaali ja hitsi vieköön, nuo salaatinlehdiksi sopivien nimi jo unohtui... olen mä niitä syönyt kuitenkin aiemmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.