lauantai 30. toukokuuta 2009

Projektin vaihe nro 1 valmis


Nyt on jo aika paljastaa, että mitä kaikkea täällä meillä on oikein puuhattu tällä viikolla, siis muutakin kuin valmistauduttu jäämään lomalle. Niin, virallisesti olen aloittanut kesäloman, mutta ainakin vielä tänään menne Itiksen Sinelliin ja ensi viikollahan on vuorossa Variston Sinelli... Älkääs siis unohtako Taitopäiviä.


Tästä tulee kuitenkin nyt pitkä postaus, joten ota ensin hyvä asento, jotta jaksat lukea loppuun asti ;-D


Pari kuukautta sitten pyysin meiltä duunista yhtä kundia, että voisiko se tulla poraamaan mun kattoon pari reikää lisää, Helin mies kävi jo aiemmin meinaan. No, reiät oli sitten porattu ja hän sitten siinä samalla suunnitteli askarteluhuoneeni uuteen uskoon. Mäkin olin varsin iloisen odottavainen, niin hienot mielikuvat uudesta huoneesta hän minulle loi, että sen jälkeenhän aloin laittaa leimasimia cd-koteloihin järjestykseen.


Toteutusta jäin sitten hiukan odottamaan, kun meillä töissä markkinointiosasto oli muuttamassa pois ja vanhojen huonekalujen kohtalo mietitytti ja niinhän siinä kävi, että varaamaan saatiin alkaa viikko sitten perjantaina ja tavaroiden uloskanto alkoi keskiviikkona. Mä lainasin Sinellistä pakettiauton, lisäksi käytin omaa autoani ja vielä eilen tuli vanhempani peräkärryn kanssa. Kuitenkin suurimman työn teki tämä työkaverini, joka pakkasi autot, roudasi ja kasasi kaapit ja hyllyt. Mulle hän sanoi, että jospa vaan pidät ovea auki ja olet pois tieltä. Vitsi, että toiset naiset osaa kouluttaa omansa hyvin ;-D


Viime sunnuntaina minä sitten tyhjensin askarteluhuoneeni olohuoneeseen ja hiukan keittiöönkin (kaupassa ei ole käyty viikkoon, kun ei päästy lähellekkään jääkaappia tai hellaa) eli 16 kpl Ikean sinisiä kasseja oli tavaraa ja muutamia laatikoita. 


Photobucket


Tämä kuva on siis olohuoneesta ja Riiviöltä tuli sen verran kiitosta, että eihän täällä näe edes telkkaria ;-D


Tyhjästä huoneesta pari pikkukuvaa, että näette mikä oli lähtökohta...


Photobucket  Photobucket


Ja hyllyjen ja kaappien osalta valmis huone on hiukan paloiteltu, kun en saanut mahtumaan yhteen kuvaan ;-D


Oikealla seinällä on esim. tällaisia kaappeja nämä 3 kpl


Photobucket


ja niiden viereen mahtuu vielä Helmerit riviin ja niiden päällä pienet laatikot, rulokaappi ja vielä hyllyt, joita ei kuvassa näy.


Photobucket


Ne kuvasta puuttuvat hyllyt näyttävät tältä, mutta näitä on myös oikean puoleisella seinällä 4 kpl


Photobucket


Pöydästä en vielä ole ehtinyt ottaa kuvaa, eikä edes tavarat ole vielä paikoillaan, joten se ei kannata. Kuitenkin siinä riittää kokoa vähäksi aikaa... 265 x 80 cm.


ja kaikkien näiden uusien kamojen paikalleen laitoin jälkeen surin jo hiukan perikuntaa, kun ei näitä ihan niin vaan viedä ulos, mutta en mä ajatellutkaan vielä luovuttaa.


Lisäksi yksi osa on vielä toteuttamatta... sänkyni alle tulee 2 laatikostoa, mutta ne eivät nyt ehtineet tähän samaan toteutukseen.


Tämäkin projekti kuuluu näihin tämän vuoden unelmiin, joista olen päättänyt tehdä totta (ensimmäinen unelma oli Leimailutaivas). Toki myönnän, etten olisi tähän pystynyt ilman apuja ja siksi voinkin käyttää maailman ihaninta sanaa: KIITOS!!


Edit. Avoimien ovien päivän pidän jossain vaiheessa, luultavasti su 7.6., mutta tämä ei siis varma tieto. Saattaa olla, että löydän tuolta kamojen seasta jotain, josta voin luopua, vaikka se kipeää tekeekin ;-D Infoan siitä myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.