perjantai 1. toukokuuta 2009

Jehkotar Cardchallenge # 55


Tänään on minun vuoroni aloittaa kuukauden mittainen Jehkottaren CardChallenge vieraileva Dt-pesti.


Kiitoksia Tarulle, että haastoi minut mukaan, kaikista valmiiden luonnosten purnauksistani huolimatta. Tämä on siis haaste, josta en voinut kieltäytyä ja supi suomalaisella sisulla mennään... kuukauden seisoo vaikka päällään ;-D 


Erityisesti haluan mainita, etten ole koskaan hakenut yhteenkään Dt-hommaan tai ehdottanut yhteistyön tekemistä eri kauppojen/valmistajien kanssa, minuun on otettu yhteyttä. Siksi olenkin otettu, että minua on pyydetty, mutta samaa en voisi sanoa, jos olisin itse ehdottanut.


Tämän viikon luonnoksen on tehnyt Oliveria.Luonnos näyttää kivalta ja aloitin tekemään tätä korttia tagista. Olen joskus ennenkin mennyt perse edellä puuhun, joten myös tässä kohtaa... koska ajattelin tageja tehneeni ennenkin, joten se on helppo homma.


Photobucket


No mutta joo, ette usko kuinka vaikeaa on etsiä 2 saman väristä vaalean punaista haaraniittiä, kun on ensin ne 200 kpl kipannut lattialle ja puolet roskakoriin, jota ei ole tyhjennetty pariin päivään... Jos haaraniitit eivät olisi kalliita, niin olisin vaan ottanut imurin ja siivonnut sotkuni, mutta tässä kohtaa piti nöyrtyä ja mennä polvilleen.


Mutta sitten itse korttiin... se on hankala rakentaa valmiin tagin ympärille, mutta näillä eväillä mennään. Ei kovin taavamainen kortti, mutta eikös haasteen tarkoitus olekin kokeilla omia rajojaan?


Photobucket MYYTY!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.