tiistai 6. tammikuuta 2009

Mitä suosittelisit ekoiksi leimasimiksi?


Sain tuon otsakkeena olevan kysymyksen blogiini ja olen nyt miettinyt mitä siihen vastaisin... ja siihen ei ole yhtä ja ainoaa oikeaa vastausta, koska minun mielipiteeni sopii minulle, mutta ei välttämättä muille.


Tosin nyt jos lähtisin ostamaan sitä ensimmäistä leimasinta, niin en päätyisi vain yhteen, mutta kuten olette huomanneet, ei näin todellakaan tapahdu vieläkään ja varastoa on jo jonkin verran. ;-D


Kuitenkin lähtisin ostamaan ensin kirkkaita leimasimia;



  • Setissä on monta leimasinta

  • Edullinen hinta puukantaisiin verrattuna

  • Helppo kohdistaa ilman apuvälineitä

  • menee pieneen tilaan kotona

  • postikulut ei kalliita tilatessa, kuoreen mahtuu monta settiä


Yhdessä setissä olisi koukeroita, mutta sitten siinä setissä ei olisi mitään väritettävää. Taas sellainen väritettäviä kuvia omaavassa setissä ei olisi yhtää koukeroa... jne. Eli Leimasimia tarvitaan usein paljon, mutta ne on hyvin pidettyinä ikuisia.


Vai mitäs mieltä olette muut leimaajat?


Ps. Mementon kynät on samaa sarjaa kuin Mementon musteetkin, aika uusia tuttavuuksia Suomessa ja niitä saa Sinellistä. Kynissä toinen pää on sivellin- ja toinen kirjoituskärki. Nämä eivät ole vesiliukoisia.


Edit.


Musteista on esim. Finnstamperin Sari tehnyt oivan listan ja hyviä ohjeita leimailuun.
Ehkä ensimmäisenä kannattaa miettiä, että saako muste olla vesiliukoista vai ei eli itse käytän vesiliukoisia musteita kuten vesivärejä, mutta ääriviivat leimaan vedenkestävällä musteella. Lisäksi kun laitat mustetta leimasimeen (ei siis leimasinta musteeseen), niin mustetyynyn ei tarvitse olla iso, vaikka leimasimesi olisikin. Eli kun leimasimesi on palikka pöytää vasten ja "naama" ylöspäin, niin saat pienelläkin tyynyllä tuputettua mustetta joka kohtaan ja voit vaikka laittaa 2-3 eri väriä samaan leimasimeen. Lisäksi tällä tavoin et sotke leimasimen reunoja musteeseen, kun leimasin ei painu syvälle mustetyynyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.