tiistai 20. marraskuuta 2007

Uusi askartelulehti IHANA!!



Osa on jo varmaan tähän Ihana -nimiseen askartelulehteen on törmännyt Tampereen messuilla ja lopuilla on siihen mahdollisuus nyt viikonloppuna Helsingissä.
Mä sain omani tänään postissa

Lehden päätoimittaja on siis Kaarina Korventaka, johon törmäsin aiemmin Kauneus- ja terveysmessuilla Häät -osiossa.
Lehdessä on Pörrön palsta, jossa on pieniä vinkkejä massailuun. Se tuntui nyt ensisijaisesti mukavimmalta jutulta, kun on vasta kerran kokeiltu massoja ja joululajaideoita syntyi kyllä.
Lisäksi Tuula Arvilommi neuvoi skräppäykortteja tekemään joulua varten. Tuulaltahan on ilmestynyt kirja Tee oma leikekirjasi tänä syksynä. Skräppäys on aika hurjasti nyt esillä mediassa, vaikka monihan sitä on harrastanut jo aiemmin.
Lapsille on myös oma irroitettava osionsa, joka on musta kiva lisä. Meilläkin voidaan siis lukea lehdet vuorotellen eikä tarvitse tapella keskenään.
Lehdessä on myös kilpailu, jossa voit voittaa BigShotin...
Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja tämän lehden virallinen ilmestynispäivä on 23.11. Seuraava numero tulee jo 30.1. tammikuun numerossa alkaa Skräppäyskoulu ja sitä ainakin odotan mielenkiinnolla.
Minusta ihan positiivinen paketti, jossa oli monenlaista asiaa, sellaisia mitä en ole koskaan kokeillut ja jo ennestään tuttua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.