lauantai 4. marraskuuta 2006

Gluteeniton pannukakku



5 dl maitoa
2 tl sokeria
2 munaa
2 dl riisijauhoa
1 dl tärkkelystä (esim. perunajauho tai maizena)
1 tl suolaa
2 rkl sulatettua rasvaa
200 astetta n. 20 min.

Itse laitan osan rasvasta uunipannulle samalla kun kuumennan pannua uunissa ja osa on taikinassa mukana. Tätä taikinaa ei kannata turvottaa, riisijauho painuu vaan pohjalle. Tämä pitää syödä hiukan lämpimänä ja mielellään heti. Gluteenittomat tuotteet eivät ole hyviä säilyttämään tuoreuttaan.
Ikäväkseni tästä ette saa kuvaa... pannari on jo syöty, ellen sitten tee tänään vielä uutta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.