tiistai 10. lokakuuta 2006

Gluteeniton Omenapiirakka



Leivoin tuossa aamutuimaan parit omenapiirakat ja keliaakikkona tietysti ne ovat gluteiinittomia. Kuvaa en saanut enää kuin toisesta...
 
Ja uunikin paistaa hiukan toispuoleisesti, mutta hyvää se oli silti...
Piirakka
1,5 dl piimää
1,5 dl sokeria
1,5 dl sulatettua rasvaa
3 dl jauhoja
1 tl soodaa
Paista 225 asteessa
Päälle laitoin omenanlohkoja ja kanelia, mutta ihan yhtälailla marjoja tai hilloa ja rahkaa.
Itse käytän jauhoina Ecorner vaalea jauhoseosta, mutta yhtälailla voit käyttää vehnäjauhoja. Ja tuosta reseptistä saat pyöreän piirakan, mutta halutessasi pellillisen, niin käydä desimitan sijaan kahvikuppia (ei mukia).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.