keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta®-messut lähenee

Tässä on tullut mietittyä aiempia messuja, totta kai ja hiukan ihmeteltyä sitä kaikkea, varsinkin kuinka pienestä kaikki alkoi.
Kukaan kauppias ei ole tainnut olla mukana ihan joka kerta, mutta entäs asiakkaat... Onko kukaan teistä ollut paikalla kaikkina kertoina alkaen Kurkimäestä, Rajakylän kautta Masalaan ja Masalasta vielä Puistokulmaan? Näin järjestäjänä voin sanoa, että minä, Riiviö ja Mamma ovat olleet mukana joka kerta...
Ennakkolippujen myynti ensimmäisellä kerralla kertoi, että kyllä paikalle tulee muitakin kuin me kauppiaat. Vielä silloin 2009 meillä Suomessa oli aika suppeat valikoimat askartelutarvikkeita ja askartelu oli ehkä jopa hiukan erilaista. 
Ovien avaaminen sai suorastaan ostoryntäyksen aikaan, ehkä vähän kyynärpää-tekniikkaakin käyttäen. Ne "parhaat" tuotteet loppuivat ensin.
Tosin elimme silloin myös hyvää taloudellista aikaa, joka sekin on muuttunut. 
Kuitenkin näin järjestäjänä elän jänniä aikoja. Tämä kuva on otettu Rajakylän koululla 2010 ja en edes muista nauraneeni koko päivänä.
Silloin oli taloudellinen tappio ennen ovien avaamista niin suuri, että se painoi hartioilla. Onneksi mulla on kuitenkin ollut näinkin kivaa.
Samoilla linjoilla on menty, mä olen nauranut mulloinkin, onneksi ;-D
Tässä demoilin kohojauheilla ja sit silitysraudalla poistin kohojauheen. Muistatteko tätä? Mä oikeasti tykkäsin demoiluista, sainhan sitä tehdä myös monilla kädentaitomessuilla Sinellin osastolla muutaman vuoden. 
Mutta mikähän lie sitten tässä viime kerran Leimailutaivas ja Helmiplaneetta® -messuissa taas oli, kun ennen tapahtumsa olin hiukan kireä...
Kai mä sielläkin kuitenkin hymyilin, edes vähän, kun päälisin puolin hyvät muistot on. 
Mutta hei, ennakkolippuja myydään vielä 20.9. saakka verkkokaupassani www.taavanainen.fi 
Katsotaan uskaltautuuko kauppiaat muistelemaan menneitä tai uudet kertomaan odotuksistaan. Nähdään kuitenkin messuilla!

4 kommenttia:

 1. Minulta on tainnut jäädä väliin vain ensimmäiset Masalassa järjestetyt messut, muuten olen osallistunut joka kerta. Ihana tapahtuma, kiitos kun jaksat järjestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykännyt ja käynyt monta kertaa.

   Poista
 2. Minulla kanssa jäänyt ensimmäinen käymättä ja jälleen tulossa ollaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.