tiistai 6. tammikuuta 2015

Työhuoneelta ja kevään tapahtumia

Eilen työhuoneella pidin inventarioalea ja toki sinne vielä jotain jäikin, mutta kiitokset eilisille kävijöille.
Olen saanut suht paljon tavaraa pieneen tilaan, mut on sitä nyt harjoiteltukin eri messujen ja markkinoiden osalta viime vuoden aikana.
Aika moni on kysellyt, uskaltautumatta itse paikan päälle, että mitä työhuoneputiikistani löytyy...
No myönnän, että en nettikauppaa halua pitää vaan enemmänkin suoda mahdollisuuden päästä hiplaamaan tavaroita paikan päälle. Kuitenkin vielä tämän kevän tuo koulu ikäänkuin häiritsee viikkorytmin päivittämistä, mutta iltaisin voi työhuoneelle tulla, kun soittelee tai meilaa ensin. En siellä ihan joka ilta ole, mutta suht lyhyelläkin varoajalla ovet saa auki, joko minä tai Riiviö.
Työhuoneellani on kuitenkin esillä leimasimia, Perfect layers-työvälineitä ja stansseja... Metallikoristeita, nauhoja, kakkupapereita, kukkasia, timantteja, tahmakyniä, korupohjia, kaksipuolista teippiä, sulkijapusseja ja tietenkin myös valmiita korujani, niin kynsilakalla maalattuja kuin heijastaviakin.
Lisäksi myös nukkekoti-ihmisille on tarjolla pienen pieniä työkaluja, astioita, fimopötköjä jne. 
Uutuuksiakin tulee vähitellen joka viikko, valmistaudun tässä kevään kädentaitomessuille. Edessäni on messut Helsingissä 28.2.-1.3., Turussa 21.-22.3., Jyväskylässä 28.-29.3. ja Rovaniemellä 18.-19.4. Koska Leimailutaivasta ja Helmiplanettaa® ei tänä keväänä ole, niin koitan omalta osaltani tuoda palasen askartelua käsinkosketeltavaksi mahdollsimman monelle. 
Jatkan myös kiertämistä valmiiden korujeni kanssa, mutta markkinoilla ja myyjäisissä ei mukanani ole askartelutarvikkeita. Jos kuitenkin jotain mielit, niin ota yhteyttä etukäteen sähköpostilla, niin toki tuon mukanani mahdollisuuksieni rajoissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.