maanantai 8. heinäkuuta 2013

Lomako takana??

Viikolla lähdettiin neidin kanssa Lahteen, oli tarkoitus pitää yhteinen miniloma ennen Summer upia. No, keskiviikko meni torilla, kun en voinut jättää markkinoita väliin.
Torstaina tehtiin yhdessä kynsilakkakoruja ja paistateltiin päivää takapihan puolella, terassin rappusilla.
Perjantaina neiti jo läksi sitten kavereineen Summer upiin ja minä jatkoin heijastimieni kanssa. Valmista saatiin aikaan runsaasti, syksyn messuja odotellessa...
ja Summer upissakin oli kuulemma kivaa
Lauantaina käväisin myös Sysmässä Kirjakyläpäivillä, tapasin Hilun ja vanhan luokkakaverini Terhin. Takaisin tultiin Kalkkisten kautta, mutta koska Kalkkinen on varsin pieni kylä ja siellä oli suuret kyläpäivät, niin emme mahtuneet joukkoon ja näin ollen ajelimme vain läpi. Kameraa en sitten sateisella säällä tullut edes kaivaneeksi laukusta.
Neidit menivät vielä toista päivää festaroimaan ja minäkin läksin naamisiasiin Tuusulaan. Bileet oli hauskat ja kivoja asuja oli porukka valinnut päälleen, mä olin tuttuun ja turvalliseen tapaani nunnana.
Lisäksi olin osallisena kolarissa, ihka ensimmäinen sellainen eikä onneksi edes paha. Harmittaa tietysti, että toinen peruuttaa nokkaan, koska auto täytyy viedä korjattavaksi ja että asia teettää lisähommia. Tietysti olen sen verran pikkumainen, että enemmän nolottaa ajella risalla autolla, vaikka syyllinen en siihen itse olekkaan. Eli lamppu rikki ja vähän puskuri kaipaa uutta maalia.
Mutta myös jotain ihan uuttakin... olemme saaneet mökille suihkun. Nyt meiltä urbaanisoituneilta ei puutu enää kuin sisäwc... ;-D
Mutta nyt taas töiden ääreen.

3 kommenttia:

  1. Toi suihku on magee, haluu kans :)

    VastaaPoista
  2. Oi mitä ihania juttuja....ei oteta lukuun tuota pientä ruttua:-)Kalkkinen on kyllä tosi vetävä kesäkylä---ainakin tuona lauantaina, ei ihme ettette sopineet joukkoon! Kiva kun nähtiin, oli kiva nähdä se siun huudahdus entisestä luokkatoverista ;-DDDD
    Eilisestä Fiskars/Tammisaari reissusta kotiuduttu, oli mahtava...ja tänään sitten Heinolan kesäteatteriin ettei vaan laiskistu:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.