torstai 27. syyskuuta 2012

Blogi 6v


Tänä aamuna heräsin ja muistin, että blogin 6v synttärit oli jo 28.8.2012. Ihan pienoinen kömmähdyshän tämä, myönnetään ;-D
Arvon nyt kuitenkin kaikkien 26.9. mennessä tähän ja toiseenkin blogiin kommentoineiden kesken Gelly Roll Stardust kynäsarjan... Kommenteissa odotan näkeväni, että mikä on juuri sinun seuraava askarteluhankintasi... joko se todellinen tai unelma tai vaikka molemmat. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, ilman sitä ei voi voittaa. 
Kynät ovat värillisiä, joissa on kimalle mukana. Lisäksi Stardust ovat vesiliukoisia, että voi värittää niillä samoin kuin muillakin vesiliukoisilla kynillä, mutta nyt saat kivan kimalteen kaupan päälle. Varsinkin joulukortteihin saat kivan lisäefektin.

Edit. Nyt olisi vuorossa sitten arvonnan aika... voittaja on Hurja Hilma. Onnittelut voittajalle. Olen laittanut hänelle sähköpostia. Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ja kivoja haaveitahan teillä... mun omani olisi isompi askarteluhuone (nykyinen 15 neliötä), mutta jos ihan realistisiin ajatuksiin mennään, niin kyllä mä suunnittelen loppujen Distress stainien ostoa ;-D

61 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Seuraava hankintani....hmmm. pidän taukoa tällä hetkellä askartelutarvikkeiden hankkimisessa, mutta todennäköisesti, kun sen hankin, se on jonkinlainen leimasin....

  VastaaPoista
 2. Minä haaveilen Big Shotista, se olisi niiiin ihana. Ja myös BIA-laite olisi mahti. Ehkäpä joskus, jospa jo jouluna? ;) (Säpö: sannamiia89@gmail.com)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea kuusivuotiaalle! Mitäänhän en oikeasti tarvitse mutta jonkinlainen kohokuviointilaite vois olla ihan kiva. lehtipollo@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Paljon Onnea ! :) En tartteis mitään mutta varmaankin leimoja ja stansseja tulee shoppailtua ;)
  T.Näpertelijä Ämmä
  (millavaan. Blogspot .com@gmail. Com)

  VastaaPoista
 5. Onnea 6 vuotiselle blogillesi!
  Minun seuraavat hankinnat ovat varmaan Distress Ink täytepullot, niitä jos alkaisi pikkuhiljaa keräilemään! =)

  jhostikka@gmail.com

  VastaaPoista
 6. ONNEA esikouluiän saavuttaneelle ;)Seuraava hankintani on skräppipareita..koetan tehdä albumin miehelle..kerta se on ensimmäinenkin :)

  Pirre

  gatigati@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Onnea onnea 6 vuotiaalle :) seuraava hankinta on taas joku ihana stanssi ja haaveissa Dreamkuts :)
  tiina.naappa@welho.com

  VastaaPoista
 8. Voi, olen sen verran aloittelija vielä, että kaikki mitä vaan saan hankituksi niin hankin. Seuraava voisi näin kiireeltään olla leikkuualusta. :D Onnea paljon niin ihanalle blogillesi, sieltä olen saanut inspiraation jos toisenkin ja oppinut paljon uutta, joten kiitos siitä!

  taria63@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Onnittelut pitkästä bloggauksesta!
  Mun seuraavat hankinnat tulevat olemaan BIA, iso paketti Project Life-kamaa, ja erinäisiä leimasimia.. 2,5v hoitovapaan jälkeen eka tili <3
  MiikkulixATgmail.com

  VastaaPoista
 10. Paljon, paljon ONNEA ja kiitos hyvästä blogistasi. Seuraava hankinta on varmaan lehtileikkuri tai stanssi.

  VastaaPoista
 11. Paljon Onnea !
  Hankinnassa on nykyisin helmiä ja muita korunosia.
  Aivan suurihanketta en nyt keksi muuta kuin tän askarteluhuoneen remontointi ja tähän tulis 2 eri työpöytää ja
  paremmat säilytystilat.
  kotkotin @ luukku.com

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea!
  Seuraava hankinta on leimasimille säilytysboxeja jotka juuri ilmoitettiin laitetuksi postin kuljetettavaksi :)
  lakrou@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Onnen toivottelut minunkin puolestani!
  Haaveilen kovasti Big shotin atc-pohja stanssista. Niitä on kahdenlaisia, mutta mielummin hommaisin sen, missä kulmat mukana. Kovasti odotan hetkeä, että saan rahat kasaan. Käytettynä en ole sitä löytänyt.
  Toisaalta haaveilen nuuttaus-levystä ja -puikosta. Nuo molemmat ovat ostoslistallani.
  Haaveena myös se bind-it-all-laite, mutta se todellakin jää haaveeksi kustannussyistä, ellei onni jostain potki voittaa sitä.

  VastaaPoista
 14. Congratulations.I dream of a SCOR-PAL
  I live in Tallinn

  evgenija_ok@mail.ru

  VastaaPoista
 15. Paljon Onnea 6-vuotiaalle! Blogiasi on aina kiva lukea ja se on yksi suosikeistani. Seuraava askarteluhankintani on joulua ajatellen Big Shot leikkuriini iso lumihiutale stanssi.
  tuula.huhtala@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 16. Onnittelut!! Mulla taitaa olla hankinnassa tylsästi ihan vaan korttipohjia. Ja ne DI:n täyttöpullot pitäisi kai kerätä. Nythän niitä saa ihan läheltä :)
  Laitan meiliosoitteen vuodatukseen.

  VastaaPoista
 17. Onnea 6-vuotiaalle!

  Hankinta josta haaveilen, on Silhouette Cameo-laite ...ja haaveeksi varmaan jääkin:) Paljon todellisempi haave on jokin uusi stanssi...tai uusi Distressin mustetyyny ja täyttöpullo :)

  VastaaPoista
 18. Paljon onnea 6-vuotiaalle!

  Seuraava hankinta on selvästikin kaksipuolinen teippi. :) Loppumassa, taas ja juuri niitä oli monta rullaa jemmassa! :D Mutta hankinta, josta salaa haaveillut ja jossain kohdin hankin, on tekstileimasimia kasa :)

  VastaaPoista
 19. Onnea onnea 6-vuotiaalle blogille, toivottavasti näitä vuosia tulee sinulle, ja blogillesi vielä ,paljon lisää,odottelen jo sinun seuraavaa päivitystäsi, haave /hankinta, luulenpa että, seuraavaksi hankin jotain vauva aiheisia juttuja kortteihin tai sitten alan toteuttaa, sellaista visioita kun että ,tekisin itselle servetti ja lakka tekniikalla, joku laatikon puinen laatikko siis ,muutamaa vaihtoehtoa oon katsellut ,voin niin , jo kuvitella kaikki korunu, vaaleen punaisessa ruusukuvioisessa laatikossa, se visio tuli heti päähäni, kun ostin noi servetit (: ja sähköpostini on pia.backmark@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Onnittelut eskari-ikäinen! Minä meinaan hankkia big shotin, vaikka cuttis mulla jo on, mut se on aika paljon lainas!

  VastaaPoista
 21. Mahtionnittelut 6- vuotispäivän johdosta!! Mun seuraava hankinta on Bind It All.

  VastaaPoista
 22. Onnea!

  Seuraavaa hankintaa en tiedä, mitä luultavimmin se on joku heräteostos kirppikseltä tai kaupasta, varmaan jotain pientä joka kuitenkin innostaa kortteilemaan... ehkäpä jotain jouluista...

  VastaaPoista
 23. Onnea!
  Cuttis alkaa halkeilemaan, joten jotain uutta konetta pitää pyytää pukilta;-))m

  VastaaPoista
 24. Paljon onnea! Minun seuraava ostos on Scor-pal. :)

  VastaaPoista
 25. Aika menee kuin iltamissa kun on hauskaa, joten ei ihme jos unohtui :) Onnittelut 6 vuotiaalle!
  Toivelistalla on ollut jo kauan unelma ostos joku stanssilaite ja tietty paljon stansseja siihen :)
  Todennäköisesti seuraava ostos on kuitenkin proosallisesti kirjekuoria ja teippejä...

  VastaaPoista
 26. Mä miin haluaisin BIAN, vaikka taitaa mennä taas välineurheiluksi....

  VastaaPoista
 27. Onnea 6v.blogille (itsellä tuohon vielä aikaa). Mun seuraava toivehankinta on Distresstussit ja tietty jouluisia leimoja tulee shoppailtua ihan oikeastikin :) sirja.kejonen@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Onnea vanhentumisesta :) Seuraava ostokseni pitäisi oleman eräs ihana kulmastanssi, se jääkin nähtäväksi löytyykö ennen sitä jotain ;D

  VastaaPoista
 29. Onnittelut 6v ja kylläpä se aika rientää-
  Ajattelin että hommaan seuraavaksi jonkinlaisen eläin leimasimen josta olis lapsenlapsilekin iloa ja pikkuneidille jotain prinsessamaista leimasinta olen katsellut syntäri lahjaksi.
  ritva.juntunen@pp3.inet.fi

  VastaaPoista
 30. Onnea 6-vuotiaalle! Ruusuja olen lähdössä juuri ostamaan, mitään isompaa hankintaa en nyt tiedä kun vasta sitten kun kohdalle osuu;) riikka4 at gmail.com

  VastaaPoista
 31. Onnea 6-vuotiaalle!Seuraavaksi hankin lisää spectrum tusseja,omistan vasta yhden satsin!

  VastaaPoista
 32. Onnittelut! Hieno blogi, olen käynyt täällä aina ideoita katsastelemassa. Ja seuraavaksi vastaus kysymykseen: hankin nykyisin aika usein kaikenlaisia ihania askartelutarvikkeita, mutta haaveissani olisi jonkinlainen stanssivempele :)

  VastaaPoista
 33. Onnittelut 6-vuotiaalle :)

  Seuraava isompi hankinta lienee Vagabond. Sillä ei ole kiirettä. Cuttis toimii vielä ihan hyvin eikä mulla ole sille vielä paikkaa. Katsotaan sit, kun muksut on muuttaneet kotoa.

  VastaaPoista
 34. Onnea!
  Jokin jouluinen stanssi olisi seuraavana mielessä :)

  VastaaPoista
 35. Onnea 6-vuotiaalle blogille, sekä sen pitäjälle. Seuraavaa ostosta täs just harkitsen, eli Spectrum Noir ihonvärisiä tusseja.
  eija.pernu@pp.nic.fi

  VastaaPoista
 36. Onnea 6vuotiaalle blogille ja pitäjälle! :)
  Seuraava hankintani taitaa olla kellopohjia ja koneistoja servettitekniikkaa varten. Myös paljolti koristeita pitäisi hankkia. Näitä odotellessa! :)
  jaana_kuula@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Onnittelut! Niitä hankintojahan vois olla vaikka mitä, mutta ehottomasti tarttisin 30x30 kokoisia kuviopapereita lasten valokuva-albumi skräppäilyyn..
  martsuliini@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Onnea!
  Teippiä on varmaan seuraavaksi ostettava.

  VastaaPoista
 39. Paljon onnea "eskarilaiselle" ♥. Paljon ei tarvitse ostella, mutta jos isompaa tarvii hankkia, niin ehdottomasti BIA!!!

  VastaaPoista
 40. Paljon Onnea <3
  Sain vihdoin hankittua cuttiksen, yhtään stanssia ei vielä ole. joten ne ovat hankintalistalla.
  BIA-laitteesta haaveilen kovasti paljon myös...

  VastaaPoista
 41. Onnittelut! :)
  Itsellä hankintalistalla on uusia stansseja. Mutta isompi juttu, mikä on haaveissa nyt on Bind it all!
  cuteandcoolcreations@gmail.com

  VastaaPoista
 42. paljon onnea :)
  seuraava suuri hankinta ja have ois saada BIA-laite

  VastaaPoista
 43. Onnea! Seuraava haave hanke olisi Silhouette Cameo. Taitaa hinnan vuoksi jäädä pelkäksi haaveeksi.

  VastaaPoista
 44. Onnea, onnea!
  Bind It All:ia minäkin harkitsen hankkivani, toisaalta tekisi mieli myydä 95% leimoistaan ja hankkia täysin uusia, inspiroivia leimoja tilalle.
  aamuntytto@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Onnittelut blogillesi!
  Nyt on tullut hankittua ihan hurjasti kaikkea uutta mutta seuraavana listalla on lisää alkoholimusteita,kohokuviojauheita ja aina lisää Magnolian leimasimia:)

  VastaaPoista
 46. Onnea 6-vuotiaalle! Täytyykin tutustua vielä tarkemmin blogiisi, kun bongasin tän tuolta fb:n kautta :) Seuraava hankinta on korttipohjat ja erilaisia leimasimia. Myös kaikenlaista muuta askartelutavaraa täytyisi hankkia, kun tuo meidän 3vee on melkoisen innostunut askartelija. tuovi.tommola@luukku.com

  VastaaPoista
 47. Onnea :)
  Bia:aa olen ajatellut, mutta mutta, raaskinko?

  VastaaPoista
 48. Onnea 6-vuotiaalle!
  Jaa, on kyllä tullut hankittua vaikka mitä, viimeksi Tukholmasta ne leimasimet. Jotain kivaa joulujuttua vois harkita.....
  sireeni5@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja jostain syystä en saanu kommentoitua tuolla vuodatuksessa:(

   Poista
 49. Onnea 6-vuotiaalle! Seuraavana ostoslistalla ovat alkoholimusteet - nykyisessä setistä uupuu monta kivaa väriä!

  VastaaPoista
 50. Hei Taava onnea 6-vuotiaalle.
  lhietamies@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Onnea! Seuraava hankinta on varmasti lisää stansseja, tahtoo vaan käydä kun tilausta tekee se "ryöstäytyy" käsistä ja lista on sit paljon pitempi kun mitä suunnittelee, huomaa tarvitsevansa paljon enemmän kun mitä oli ajatellut jos jää sivustoja selailemaan.
  vaittinen.sari@luukku.com

  VastaaPoista
 52. Onnea blogille! Kyllä minunkin hankintani kallistuvat stanssien puolelle. Ihanat lisukkeiksi sopivat koukerot ja kasvinosat ja pitsimäiset koristeet kiinnostaisivat.

  VastaaPoista
 53. Onnea vaan! Kyllä mä nyt luulen, että joudun sen teippikoneen pikapuoliin hommaamaan, alkaa sen verran tympiä toi näpertäminen teippien kanssa.

  VastaaPoista
 54. Onnittelut!!! Mun ostosuunnitelmassa on päivämääräleimasin ja joulukortteihin sopivia korttipohjia :)

  VastaaPoista
 55. Onnea!
  Seuraava hankinta(haave) olisi BigShot -laite ja kaikkea ihanaa siihen mukaan...mutta voi olla, että tämä pysyy vielä jonkin aikaa vain haaveena.

  VastaaPoista
 56. Onnea!
  Seuraavana hankintalistalla joulutähti -stanssi. Heräteostoksia tulee tehty jatkuvasti.

  VastaaPoista
 57. Onkohan jäänny vastaamatta ja onnittelematta.
  Sorry en ainakaan löytynny kommentia.
  Elikkäs ONNEA!Paljoon!!
  Ja mukana myös arvonnassa.

  VastaaPoista
 58. Pirjeliina/Pirjo H.26. syyskuuta 2012 klo 7.57

  Miljoona kiloa ONNNEEAAA ja paljon lisää vuosia!

  VastaaPoista
 59. Pirjeliina/Pirjo H.26. syyskuuta 2012 klo 8.16

  tietenkin unohdin sen hankinnan julkaista, koteloita 12x12" papereille ja vahvoja magneetteja vetoketjulliseen stanssien-säilytyskoteloon.

  VastaaPoista
 60. Milla (milla.kippo@suomi24.fi)26. syyskuuta 2012 klo 13.43

  Onnea oikein paljon! Minun suuri hankintani on ollut cuttlebug. Myönnetään,kauan sitä haaveilin ja joulupukki sen toi viime jouluna :) seuraavaksi haluaisin siihen paljon paljon erilaisia stansseja.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.