sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Seinäjoen reissu


 Niin, nyt mä alan ymmärtää, kun ihmiset valittaa, että Helsinki on niin kaukana, niin totta se on. Me startattiin perjantai aamuna klo 8:20 Vantaalta Seinäjoelle ja päästiin hotelliin illalla klo 18 aikaan... kyllä on pitkä matka ;-D


Mä kyllä ensin noukin kyytiin Siirin ja Piian mun ja Riiviön lisäksi. Sit ajeltiin Tampereelle yhtä soittoa... siellä pieni wc- ja tankkaustauko, niin auton kuin ihmistenkin ja taas eteenpäin. Varsinainen seuraava pysähdys pidettiin Kihniöllä mun serkun luona. Siinä turistiin jokin tovi ja hoidettiin työt alta pois, serkku on mun kirjanpitäjä. 


Seinäjoella käytiin muutamassa kaupassa, ensin Piialle lankoja ja sit tytöt tahtoivat käydä parissa skeittikaupassa ja viimeinen kauppa oli jokin sisustuskauppa: ovella annoin tiukan ukaasin - ei saa pysähtyä lainkaan, kokoajan pitää olla liikkeessä, koska autoon ei mahdu mitään. Sieltä sitten päädyttiin Paperinauhaan, jossa Anu odottikin meitä  ja SannaS oli ehtinyt lähteä hetken ennen. 


Paperinauhan uusi liike on tosi reilun kokoinen ja kyllä siellä kelpasi käydä ostoksilla...


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Auto saatiin parkkiin Omenahotellin eteen ja kyllä siellä olikin yhtä sun toista... toista takaovea ei voi avata, ettei kamat valu maahan ennen aikojaan. Kotoa lähtiessä sentään oli tilaa ja takaikkunasta näki ulos ;-D


Photobucket


arvatkaapa mitä askarrellaan noista heinistä?


Photobucket


 Illalla käytiin Piian kanssa vielä pienellä happihyppelyllä ennen syömään menoa, autossa istumisen jälkeen tarvittiin kävelyä. Piia kuvaili pupuja puiden alla ja mä keräsin sieltä isoja käpyjä... näistä tulee ensi joulukis jotain kivaa. Jos en ole niitä hukannut johonkin jemma nimiseen paikkaan, josta en löydä. Pituutta näillä on noin 15 cm, puuta en tuntenut, mutta en koe sitä haitaksi.


Photobucket


Tuttu ikkuna löytyi samalla kävelylenkillä


Photobucket


Illalla käytiin syömässä Fransmannissa Anun ja hänen äitinsä kanssa. Hauska kyllä todeta, että törmäsin siellä myös entisiin naapureihini, jotka asuvat nykyiseltään 500 metrin päässä meiltä, mutta tarvii mennä Seinäjoelle, että tavataan ;-D Sitten nukkumaan... Askartelumeri odotti aamulla.


Tässä kuva jonosta, ennen kuin avattiin... hiukan veti aamu tiukaksi järjestelyjen suhteen, aikaa olisi pitänyt varata enemmän, mutta ehdittiin kuitenkin.


Photobucket


ja tässä sisältä salista 30 min ovien avaamisen jälkeen, väkeä kertyi päivän aikana 210 kpl.


Photobucket


Oli tosi kiva tavata uusia kasvoja ja muutama tuttukin... Pirkkiksen kanssa ei olla koskaan ennen nähty, vaikka meillä on takana useamman vuoden yhteydenpito, mutta nyt sitten vihdoin. Kyllä tätä oli odotettu.


Pidin paikalla pajaa klo 12 alkaen... tässä tytöt Oulusta.


Photobucket


Kun messut olivat ohi, niin kamat autoon ja kotia kohti... Syötiin täällä ja wau mikä salaattipöytä. En ole aiemmin nähnyt yhtä houkuttelevaa huoltoasemalla, joten kannattaa poiketa täällä


Photobucket


 Kotiin selvittiin joskus klo 23... oli purettu auto ja heitetty apulaiset vielä omiin koteihinsa. Nyt sitten lepään ainakin huomisen, joten osallistukaanhan arvontoihin, niitä on vielä muutama jäljellä. Miten sattuikin kannaltani niin oivaan saumaan tämä miljoona, että sain järjestellä Askartelumerta rauhassa koko viikon ja vielä ehdin levätäkkin perään tovin. Reissu oli rankka, mutta antoisa. Ostoksista hiukan myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.