lauantai 5. helmikuuta 2011

Messuiltu on...


Mahtava kiitos kaikille messuilla tänään olleille... erityisesti kaikille apulaisilleni. Kaikki kävijätkin uhmasivat lunta parkkipaikalla ja meitä oli jopa enemmän kuin syksyllä. Ei tosin paljon, mutta 638 kävijää tekee jo tungoksen, mutta ei kuitenkaan ahdasta olotilaa Masalassa.


Tässä pari pientä kuvaa, kun paikalla oli noin 450 kävijää.


Photobucket


Photobucket


 Tällä kertaa olin jaotellut paikat niin, että ei ollut erikseen koru- ja paperipuolta vaan kaikki oli sulassa sovussa keskenään. Väki jakaantui mielestäni tasaisemmin koko hallin alueelle, eikä ahtaus tainnut tällä kertaa häiritä.


Hiukan säikyttelin väkeä megafonillani soittaen musiikkia aina, kun minulla oli asiaa... arvoin paikan päällä kävijöiden kesken parit palkinnot, jotka olivat TaavaNaisen sposoroimia ja toivottavasti painattamistani rannekkeista jää teille kiva muisto.


Ja seuraava päivämäärä on jo lyöty lukkoon... luittehan ja laitoitte talteen saamanne käyntikortin? Tapaamme Masalassa taas 17.9.2011.


Nyt menen nukkumaan ja toivon olevani huomenna terveempi kuin tänään...


Edit.


Arvonnasta vielä. Olin sponsoroinut kaksi palkintoa (arvo 35e) paikan päälle ja niihin ei voinut ostaa arpaa vaan ranneke toimi arpalippuna. Jokaisesta rannekkeesta oli tarkistuslappu, joiden mukaan arvottiin. Arvontaan saattoi osallistua vain olemalla paikan päällä.


Leimailutaivaan palkinnon, jossa oli Stampin' upin leimasin setti (ei myydä Suomeen) ja Boken om stämplar, voitti Maissi.


Helmiplaneetan palkinto meni Tuulalle. Se sisälsi Marikan ja Helin maun mukaan ostetut koruilujutut, nyt en ihan tarkkaan osaa sanoa, että mitä kaikkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.