sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Leimailutaivas ja Helmiplaneetta


Itselläni meni päivä hiukan sumussa... osittain jo siitä johtuen, että perjantaina ajeltiin Jehkon kanssa kahteen kertaan viemään tavaraa paikan päälle ja kahdella autolla. Minunkin matkani messupaikalle oli noin 50 km suuntaansa ja lisäksi roudailtiin pöytiä, tuoleja ja kaukalon reunoja valmiiksi. Illalla minua auttoivat myös Doris, Dieter, Heli, Ari ja Pia. Noin kolmessa tunnissa saatiin paikat mitattua ja pöydät valmiiksi. Oli kiva tulla paikalle lauantai aamuna 7.30.


Väsytti tosin jo aamulla ja jännityskin vaivasi, koska olin saanut palautetta, että Masala on liian syrjässä. Itse taas koin paikan hyväksi junaradan ja Kehä III:n takia, koska sinne oli helpompi tulla kauempaakin joutumatta ajamaan Helsingissä. Muistan itsekin aikoinani muuttaessa 1991 Vantaalle, että kun en tuntenut Helsinkiä hyvin, ei siellä ollut niin kiva ajaa autolla.


Ehdin monet tutut kasvot nähdä lipunmyynnissä messujen alettua, mikä oli todella mukavaa ja pahimman jonon loputtua, kiipesin ottamaan pari kuvaa kahvion yläpuolelta. Tämä on Leimailutaivaan puoli ja sisälle on tässä vaiheessa saapunut 150 asiakasta.


Photobucket


 ja pari sekunttia myöhemmin kuvattu Helmiplaneetan puoli. Hallin koko oli noin 2000 neliötä, joten väki hukkuu tänne ihan noin vaan.


Photobucket


 Sitten maan tasalta tällainen hukkapätkä kuvaamassa ja lopputulos on naurettava. Eli Leimailutaivaan puolelle


Photobucket


 ja taas Helmiplaneetan puolelle.


Photobucket


Tässä vaiheessa laitoin kameran taskuun ja siellä se sitten pysyikin koko loppupäivän... 


Kaiken kaikkiaa meitä oli paikalla (mukaan lukien näytteilleasettajat ja apulaiseni) 576 kpl. Seuraava messupäivä on lyöty lukkoon, joka on la 5.2.2011, mutta levätään nyt ensin hiukan ja nautitaan nyt tehdyistä ostoksista.


Ja vielä kerran kiitokset kaikille!!!


Hyviä kuvia paikan päältä voit käydä katsomassa esim. Maaretin blogissa, Mamman tuherrukset, Mervin blogissaJehkottaren blogissa, Sinisiiven blogissa Muutkin voivat laittaa kommentteihin linkkejä kuvallisiin postauksiin. Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.