torstai 12. marraskuuta 2009

Crafticassa ale


Jos et päässyt nauttimaan messuista viime viikon loppuna eikä Tampereen tulvat messutkaan sovi aikatauluusi, niin voihan shoppailusta nauttia myös kotoa käsin... Crafticassa on paljon alennustuotteita ja myös uutuuksia.


Itse kävin auttamassa Annea uutuuksien kanssa eli vähemmän kauppaan laitettavaa ;-D


Olin pyytänyt Mementon msuteisiin täyttöpulloja, kun osaa niistä on tullut käytettyä aika paljon... kuten Bahama blue-sinistä ja Bamboo leaves-vihreää. Täytyy testailla, että toimivatko nämä samoin kuin Distressin täyttöpullot, ainakin Mementon mustetyynyillä voi värittää ja eronahan näissä on kirkkaat värit, kun Distresseissä on murretut. Täyttöpullojen alla on myös isoja tageja, joita en voinut vastustaa.



 Ja Darkroomin leimasimet ovat aivan ihani, näissä on aivan ihana metallirasia, jonka päällä leimasimien kuva. Säilytys on tosi helppoa. 




Ja viimeisenä vielä uusin Somerset studio -lehti



Täytyy yrittää jotain ehtiä testaamaankin vielä tänään, vaikka nukkumaankin pitää ajoissa mennä.


Olen huomenna matkalla Tampereelle messuilemaan Riiviön kanssa... ja tällä kertaa asiakkaana. Oikeasti ajatus asiakkaana olosta, että voin tutkia kaikki mahdolliset kojut, vaikuttaa mielettömän kivalta, vaikkakin olen myös nauttinut kaikista askarteluhetkistä messuilla.


Nähdään messuilla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.