torstai 9. huhtikuuta 2009

Järjestelyä leimasimille


Eilen aamulla aloin tekemään Gallup-kyselyä... Ensin soitin Maaretille ja esitin ongelmani... leimojen säilyttämisen. Puhuttiin pitkät pätkät kuinka kansioissa on omat hyvät ja huonot puolet eli kehittämisen varaa vielä on. Minusta kaikki leimat eivät pysy kiinni kansion laminoiduilla sivuilla, varsinkaan jos pitäisi niitä paljon kuskata mukanaan ja lisäksi kansio on aika painava kuskata, kun kaikkia leimoja en kuitenkaan ottaisi mukaani. Tosin itse en ole leimojani säilyttänyt kansioissa vaan Helmerissä.


Sitten soitin Pipaiitalle, jonka askarteluhuone sai mut huokasemaan helpostuksesta, mä olen paljon jäljessä ja taas keskustelin leimojen säilyttämisestä. Toki muutama muukin sananen mahtui tähänkin keskusteluun, mutta ei montaa ;-D


Ja sitten jo totutusasteella soitin Jehkottarelle kysyäkseni, että mitä hän on laittanut laatikoihin, joita me värikoodien myötä yhdessä ostettiin. Lisäksi Jehkotar piti mulle seuraakin, kun aloin omaa systeemiäni toteuttaa...


Ensin leimailin isompia leimoja ja laittelin ne cd-koteloihin. Jätin kaikkiin leimoihin ez-foamin suojapaperin kiinni, koska olen kuullut puhuttavan cd-kotelon ja ez-foamin yhteensopimattomuudesta pitkällä aikavälillä. Itse en ole nähnyt mitä tapahtuu, mutta näin siis puhutaan.


Photobucket


Tässä siis vain osa Hänglareista, mutta oli hommaa siinäkin, mutta siis entäs näihin pienempiin leimoihin siirryttäessä, meinas usko loppua kesken.


Photobucket


On hyvä mieli, että olen saanut reilut 60 cd-koteloa täyteen ja ne näyttää tältä


Photobucket


Järjestelin sitten kotelot laatikoihin niin, että yhdessä on Hänglarit (vielä jäi muutamalle kotelolle tilaa, yhdessä tekstit jne. Näihin kun saisi sitten lopuksi vielä nimilaput.


Photobucket


Syy, että miksi päädyin tällaiseen ratkaisuun on, että eräs remonttireiska on luvannut mulle uudet hyllyt askarteluhuoneeseen. Vielä ei ole tietoa, että milloin se toteutuu, koska meri vetää miestä vesille näin keväällä, mutta myös minulla on mahdollisuus testata erilaisia systeemejä.


Ja toinen syy on se, että esim. Simpeleelle jäi minulta yksi leimasin ja en sitä itse tässä vaiheessa ollut edes huomannut. Jos Kotkotin ei olisi siitä ystävällisesti ilmoittanut ja lähettänyt takaisin, olisin huomannut puutteen vasta sitten, kun leimaa seuravan kerran käytän ja milloin se sitten olisi tapahtunut, en olisi millään muistanut mihin se on jäänyt. Tämä on myös yksi syy, miksi en haluaisi kuskata leimojani mukanani, mutta nyt kotelon kannesta näen suoraan mitä siellä pitää olla. Mutta siis harjoitukset jatkukoon, vielä on muutama leimasin leimaamatta ;-D


Edit.


Maaret sanoi, että vielä pitäisi laittaa tarralla cd-koteloiden päähän, että mitä mikäkin sisältää, niin näkisi heti mikä on se, minkä tarvitsee juuri silloin. Mulla ei ole Dymoa, mutta täytyy kokeilla tulostaa laserilla tarralle.


Helpottaa kummasti, kun ei tarvitse Inkadinkadon leimoille tehdä näin ja nyt olen jopa järjestänyt leimat niin, että yhdessä laatikossa on Hänglarit, toisessa Stämpelboden, sitten tekstit jne. Tämä urakka kannattaa aloittaa, ennen kuin leimasimia on liikaa ;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.