sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Kakku 6:lle


Tässä ns. jämäkakku, jonka on tarkoitus olla meidän aamupala tänään.


Tämän tein Tupperwaren litran vetoiseen Sateellitti -kulhoon ja tässä on täytettä vain kaksi kerrosta, kun normaalisti laitan kolme. Voileipäkakkujen helppous on minusta se, että voit latoa kakun ihan mihin astiaan vaan, koska sitä ei tarvitse paistaa ja tämän voi aina tehdä edellisenä päivänä valmiiksi. Tietysti pyöreä kakku on aina hiukan palapeliversio. jos käyttää paahtoleipää, mutta sehän ei suinkaan näy päälle päin. Vuoan pohjalle laitan kelmua, että kakku on helppo kumota ja alkaa koristella.
Mä teen näitä pieniä kakkua myös pakkaseen, että on sitten vierasvaraa ja kakut on helppo pakastaa tehdyssä astiassaan.
Suosittelen kokeilemaan itse. Reseptiä en kerro, koska se on oma kehittelemäni, mutta valmiita ohjeita löytyy paljon esim. googlettamalla...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.