Sivut

perjantai 5. tammikuuta 2007

Gluteenittomat mokkapalat



Pohja:
2 munaa
2,5 dl sokeria
1½ dl juoksevaa margariiniä
1½ dl maitoa
2 dl Semper luontaisesti gluteeniton jauhoseosta (hieno)
2,5 dl Sunnuntai dluteeniton jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 tl leivontakaakaota

Vatkaa munat ja sokeri, lisää margariini ja maito ja sitten loput kuivat aineet. Kaada pellille ja paista 225 asteessa noin 15 min. Paistumisen aikana voit valmistaa kuorrutteen.

Kuorrute:
3½ dl tousokeria
50 g sulatettua margariiniä (juokseva ei käy tähän tarkoitukseen, kun se ei kovetu)
4 rkl vahvaa kahvia
1 rlk kaakaojauhetta
2 tl vaniljasokeria

Koristeluun esim. kookoshiutaleita tai trösseleitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva lukea. Jätäthän oman blogisi tiedot, että pääsen vastavierailulle.