keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

Vastavalmistunut


Tämän pitäisi olla nyt niin kuin tarkoitettu jollekin pojalle, mutta menee siis hätätilassa tytöllekin. Kukkakortit vaan ei oikein istu pojille... ainakaan minusta.

Tässä kortissa ei ole cd-levy tuon leimatun kuvan alla. Se on tietokoneesta kyllä, mutta metallia ja paljon pienenpi. Tämä mahtuisi jopa A6 korttiin. Edelleen siis on korttikoko minulla 12,5 x 12,5 cm.



Onnea äidille



Olisi vappuaatto, mutta eipä tuo oikeastaan näy meillä muuten, kuin että mä pääsin tänään töistä klo 10.23. Tosin menin sinne aamulla klo 5.

Olen tässä viime viikkojen aikana kasannut valmiisi leikattuja 3D -kuvia ja laittanut kimalteet päälle. Nyt tuo karkkilaatikollinen valmiita kuvia olisi hyvä saada korteiksi asti, joten ei niin kauheasti uttaa korttirintamalla...
Tässä kuitenkin onnittelut äidille
Myyty
Tässäkin olen värittänyt ääriviivatarrat tusseilla.


Myyn Quickutzin nestabiliesstanssit



Tavoistani poiketen laitoin huuto.nettiin stanssit kaupaksi ja syy tähän on, että saan paljon sähköpostia vielä senkin jälkeen, kun tuote on jo myyty. Eli nyt ei tarvitse olla niin nopea... Onnea huutamiselle.

Linkit huutoihin:  Ympyrästanssit, Piparireunaiset ympyrästanssit ja neliöt.
Aikaa huutaa on 3.5. asti klo 7.38.




tiistai 29. huhtikuuta 2008

Onnittelut vastavalmistuneelle



Kaikki eivät saa valkolakkia vaan mahdollisesti jonkin muun lakin tai ei lakkia lainkaan ja mä en ole ehtinyt näitä tekemään aiemmin lainkaan. No, tilanne korjattu, siis hetkellisesti ja ihan perinteisesti 3D -kuvalla

ja vielä toinen
Myyty
Kuvat vaan on loistokkaasti vinossa, kortit ei.


Uusin Scrapbooking m.m.



Jo eilen tuli uusi lehti, mutta on niin haipakkaa ollut taas, etten edes posteja ole ehtinyt katsella. Tosin ei ole ollut paketteja tai muita kivoja juttuja, tämä lehti oli "hautautunut" laskujen alle.

Lehden olen vain selannut nopeaan, säästän parhaat palat nukkumaan menoon, mun paheeni on siis sängyssä lukeminen.
Tässä lehdessä oli käyty läpi hiukan leimaamista ja tehty kivan näköisiä kortteja kevään ja kesän juhliin. Monta sivua tietysti skräppäystä, nimensä mukaisesti. Ovat jo valmistautuneet kesäsivuihin.

Edit.
Tämän lehden tilaamisesta olen kertonut täällä.


Rippikortit


Vallan olen päätynyt rippikorttien kohdalla tähän yksinkertaiseen ja minusta aiheeseen sopivaan leimattuun versioon. Normaalisti en kyllä tee samaa korttia useita kappaleita, mutta tässä olen päätynyt vaihtamaan vain väriä. Osittain olen helpottunut tästä rippikorttien ongelman poistumisesta.

Ainakin markkinoilla tästä on tykätty kovasti.



maanantai 28. huhtikuuta 2008

Sinistä onnea


Tämäkin kortti voisi sopia äidille, mutta halusin kuitenkin tehdä tästä "vain" onnittelukortin. Äitienpäivä on toki tärkeä ja on kiva, kun kortissa lukee äidille tai mummille tms., mutta myös onnea on ihan käyttökelpoinen.
Mä usein itse jatkan teksiä sisäpuolelle eism. jos päällä lukee onnea, niin tekstin kortin sisään aloitan ... äitienpäivänä tai ... päivänsankarille. Jos kortin päällä lukee Hyvää Joulua, niin siäpuoli jatkuu ... ja Onnellista Uutta Vuotta. Eritoten nuo 3 pistettä kuulu siihen alkuun.

Mutta tässä näkemykseni mahdollisetsi minun äitienpäiväkortista meidän Mammalle. Mamma ei lue blogiani tietämättä, kun häntä ei ole koskaan kiinnostanut opetella käyttämään tietokonetta. Salaisuuus siis säilyy ;-D




Yo ja vastavalmistuneet



Leppäkerttujen kohtalo on aika ikävä, kun multa ne loppuu kokonaan ja valmiit kortitkin menee saman tien... Olen nuo leppikset hommannut Tallinnasta, joten en niitä tähän hätään myöskään saa lisää ;-D
Mutta tässä vielä viimeisiä,
Myyty

ääriviivatarratussit tulivat vastaan ja pitihän niillä leikkiä vähän.
Myyty

Tässä vastavalmistuneelle -teksti ei oikein näy, ikävä kyllä.


sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Joutsen hääkortti



Tänään olin siis Järvenpään markkinoilla ja nyt on vissiin ihmiset saaneet hääkutsunsa tehtyä ja postitettua, kun ainakin mun hääkorttivarastoa pienennettiin kiitettävästi.
Tässä siis varaston täydennystä.
Myyty

Markkinoilla mua kävi moikkaamaasa Taina ja Seija.


Tyttövauvalle


Naapurin Suskin kanssa ollaan molemmat ihasteltu erästä Tiimarin kuviopaperia, missä oli paljaita jalkapohjia. Paperi on kuitenkin osa kuviopaperisettiä, jonka kaikista papereista mä en pitänyt. Silloin jo mietin, että pakkohan tuollaistakin paperia täytyy kyetä tekemään itse ja tässä mun kokeilu

Suski, käykö tämä?



Kukkia äidille


Äideille tahdotaan perinteisiä kortteja ja tänäänhän on taas markkinapäivä, joten kortteja äideille tarvitaan.

Jos haluat tulla minua moikkaamaan markkinoille, niin Järvenpäässä ollaan tänään ja minulla on pieni 2 x 2 m katos. Jos ei sada, niin en laita valkoista kattoa ja sinisiä seiniä, mulla on kevään ensimmäinen nenän punotus vielä kokematta ;-D
 

lauantai 26. huhtikuuta 2008

Onnea ylioppilaalle



Tässä taas tuttuakin tutumpi leppis poseeraamassa Yo-kortissa, mutta ihan kohta nämä leppikset multa loppuvat, että ei huolta.

Tahdoin vaan tähän kuvan alle kokeilla, että kuinka onnistun pipaerireunaiseen Spellbinderin neliöön kieputtamaan lankaa spirellimäisesti ja onnistuihan se. Näissä on sen verran isot poimut, että pysyy kyllä.
Näitäkään spirellejä en ole juurikaan tehnyt, kun mulla on ollut vain metallissabluuna, jonka avulla kuvio on pitänyt ensin piirtää paperiin ja vasta sitten leikata. Ihan kaikkeen en kuulkaa mäkään ala ;-D


Piparireunainen pikkukortti



Lueskelin eilen ja vähän vielä tänäänkin Sizzixin uutta tuotekuvastoa. Lähinnä mua kiinnosti Tarunkin mainitsemat Bigs XL -stanssit. Lisäksi vaihdettiin asiasta parit meilit ja surkuteltiin, kun ei Sizzixillä ollut stanssia, jolla saisi ihan perus neliökorttipohjan leikattua. Me ollaan sen verran mukavuuden haluisia, että ei leikata paperileikkurilla korttipohjia ;-D
Jo Lahdessa korttikurssilla leikkelin pikkuisia korttipohjia piparireunaisilla suorakaide Spellbindereillä, mutta tämän aamupäivän saldo on sitten neliöillä sama. Ympyräkorttejakin voi siis tehdä itse.

Tein myös tähän kirjekuoren itse, joskin tämä 4" kuori on hiukan iso. Tosin parempi niin päin...
Korttipohja on siis avattava malli ja kun väriksi valitsin mustan, niin sisäpuolelle olen leikannut samanlaisen valkoisen neliön mihin voi terveisensä kirjoittaa.


Musteita ja Gluedotseja



Kun vallan olen ihastunut värittelemään noilla Distress inkin mustetyynyillä, niin kuitenkin huomasin, että muutamaa värisävyä kaipasin. Tänään sitten ostin ne puuttuvat ja jokusen muunkin musteen.

Poistokorista nappasin parit joululeimat, jotka ovat olleet mallileimoina, mutta mulle kelpaa kyllä.
Helmet tuossa keskellä, oikealla on Riiviön, muiden ostoksia en tähän kuvannutkaan.

Edit.
Ihan unohdin kertoa, että Sinelliin on tullut myös Gluedotseja, niitä ohuita liimaklönttejä, jotka ovat siis kaksipuolisia ja niillä saa kivasti koristeet liimattua kortteihin. Koot ovat 6mm, 9 mm ja 12mm ja hintaa paketilla on 5,90e. Kamera ei ollut mukana, joten kuvaa ette tähän saa.

Kun sinne Sinelliin tänään eksyin, niin samalla reissulla kävin myös Helillä. Meillähän oli paljon keskenään tilattuja tavaroita ja nyt piti käydä jakamassa sulle ja mulle -tyyliin.
Tässä on lopputulos

Siis on näitä nyt omiksi tarpeiksi... neliöt, ympyrät, petite ovaalit, ovaalit ja suorakaiteet.
Nyt ei tarvittaisi kuin aikaa.


perjantai 25. huhtikuuta 2008

Uusi Bigshot



Kävin tänään Sinellissä ja ihan värin takia ostin uuden Bigshotin itselleni. Alan kanssa osoittaa tyttömäisä piirteitä, kun ei tuo vaalean punainen nyt mikään paha ole...

Entisen (sen sinisen) sain samalla reissulla myytyä, joten se ei ole enää vaivoinani ;-D Onnea vaan uudelle omistajalle. Mitään vikaahan ei koneesa ollut, mutta mä halusin nyt vaan paljastaa teillekin turhamaisuuteni.
Tässä uudessa vehkeessä on jopa Bling Blingiä...

ja vielä kahvassakin

Muut ostokset ja Helin kanssa tehdyt vaihdot kuvaan ehkä vasta huomenna tai myöhään yöllä. Meillä alkaa nyt leffailta.


torstai 24. huhtikuuta 2008

Klubipaketin testaus


Nuo Ylioppilaskortit on nyt mun prioriteetti nro 1, joten piti Magnolian klubipaketistakin vääntää Yo-kortti miltei väkisin ;-D




Pariisilaishemmo


Olen tällä viikolla värittänyt aika monta kuvaa valmiiksi, että saiisn niistä kortteja aikaan. Eilen jopa väritin parit Magnolian klubipaketin uutuudet, mutta en saanut korteiksi asti, kun esim. tämäkin leimasin on puhutellut mua jo jokusen päivän ;-D




keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Korttitelineistä


Aika ajoin tulee kyselyitä, että mistä voi ostaa korttitelineitä. Ensinnäkin niitä on aika monenlaisia, kuten tarvitsijoitakin.
Omani olen huutanut Huuto.netin kautta ja Pappa teki isosta telineestä minun näköiseni.

Nykyiseltään käytän enää vain vaakatasoon tarkoitettuja telineitä, jotka sopivat neliökorteilleni, siis kuvassa oiekan puoleinen telineosa. Siispä A6 pystykorttien telineet makaavat oikeastaan ylimääräisinä... tuollaiset kuin kuvassa vasemmalla.

Mutta Sinisiipi myy pöytämallista korttitelinettä ja vielä aika edulliseen hintaan...postikulut 3,5e. Tähän käy sekä  neliö- että pysty A6 kortit.
Sama löytyy myös täältä, joskaan en löytänyt postikuluja.
Tai täältä vielä lisää.

Jos näistä ei löytynyt sopivaa, niin kannattaa silmäillä kaikki hutokaupat, lopettavat liikkeet jne.



Sinisiä kirjasia



Nämä pojille suunnatut kirjat on kokoa 6 x 6". Tein nämä tilaustyönä ja tässä ovat lähinnä näytillä, että lopputulos on tämä.
Tamin kirja 6"
Myyty

Tomin kirja 6"
Myyty


Isäntäperheeksi


Nyt juuri olisi se aika, kun moni vaihto-oppilas kaipaa isäntäperhettä.

Photobucket

Tulossa on monista eri maista oppilaita eri pituisiksi jaksoiksi. Kesällä on mahdollisuus kokeilla 6 viikon jaksoa tai elokuussa 4 viikkoa. Miten olisi 5 kk t5ai 10 kk. Varmasti löytyy kaikille sopiva ajankohta ja vielä tässä vaiheessa on paljon oppilaita, joista voitte valita juuri sen teidän perheeseen sopivan oppilaan.
Kävin äsken tutkimassa, että kuka mahtaisi olla se meidän perheeseen tänä vuonna sopiva elokuun vaihtari...
samalla kävin lukemassa kaikki muutkin vaihtariksi tulevat. Kesällä olisi tulossa poikia Jenkeistä, elokuuksi lähinnä italialaisia ja hongkongilaisia. 5 kuukuaden vaihtoon oli kanssa paljon italialaisia, chileläisiä, amerikkalaisia ja saksalaisia. Jopa yksi poika Espanjasta on tulossa.
10 kuukauden jaksolle oli vaihtareita tulossa Kiinasta, Thaimaasta, Belgialsta, Saksasta, Amerikasta, Chilestä,  Japanista, Uudesta Seelannista, Hollannista, Sveitsistä, Brasiliasta, Turkista, Ranskasta, Ecuadorista, Costa Ricasta, Argentiinasta, Venezuelasta, Meksikosta, Kroatiasta, Tanskasta ja Ukrainasta.
Kesä- ja elokuun vaihtareiden toivotaan voivan olla lähellä Helsinkiä, mutta 5 tai 10 kuukauden vaihtaiden kotipaikka voi olla mikä vaan Suomessa. AFS toimii koko Suomen alueella.
Isäntäperheenä olo ei maksa mitään ja se antaa paljon. On mahdollisuus tutustua uuteen kulttuuriin, saada uusia ystäviä ympäri maailmaa ja petrata kielitaitoaa ihan käytännön asioissa. Vaihto-oppilaasta saat uuden perheen jäsenen
Meillä on ollut kaksi vaihtaria, Niky Italiasta ja Lily Hongkongista ja vaihto-oopilaista voit lukea täältä.



Ylioppilas


Tämäkin tyttö on kirjoituksensa suorittanut...




Magnolian klubipaketti



Tänään on sitten uusi klubipaketti saapunut meille. Tosin kivan näköisiä leimoja. Kunhan saan Ez-foamit kiinni ja leimat testatua, niin laitan kuvia.
Oikeastaan muhun iski laiskuus, joten kuvan klubipaketista voitte katsoa täältä. Kiitos Maiju!

Olen tilannut jo kesän klubipaketin, joka löytyy täältä. Klubipaketti on edullinen sisältäessään monta leimaa, mutta olisin kyllä tänään tulleeseen pakettiin kaivannut enemmän kuin yhden poikaleiman... Pojille on muutenkin niin vaikea tehdä kortteja, eikä edes Magnoliakaan ei auta asiaa ;-D


tiistai 22. huhtikuuta 2008

Ruskeaa


Kevät tulee ja mahdanko olla jotenkin alamaissa, kun vaan ruskeaa tekisin enkä mitään keväisen ja iloisen värisiä juttuja...
Pidän kyllä tästä taustapaperista.




Hyvää kannattaa odottaa


Nämä Spellbinderit jo sitten tulivatkin hiukan nopeammin kuin nuo edelliset, vain puolitoista kuukautta tilaamisen jälkeen. Vaikka Cut@home:lla olikin toimitusvaikeuksia, niin lopputuloshan on erinomainen... jopa kaiken odottamisen jälkeen stanssit on täällä.  Tässä on taas mun ja Helin yhdessä tilatut stanssit, nuo kukat tosin ovat minulle. Helikin on jo matkalla kotiin, joten perjantaina päästään jakamaan stansseja.


ja näitä Rubber Stamp Tapestryn leimasimia odotin 11 päivää. Halusin joitain leimoja yksittäin, joten Tarun vinkistä tilasin ne täältä.




maanantai 21. huhtikuuta 2008

Penny Black baseball



Tämän illan testailin värittämistä noille viimeksi tulleille leimoille. Tämä siili on aika symppis, tulee fiilis, että pojat on poikia ;-D



Lisää vauvan tossuja


Aika ajoin on ihmiset kortteja ostamassa, vaikka eivät vielä edes tiedä, että syntyykö sieltä tyttö vai poika. Ihmiset ovat lisäksi aika trakkoja siitä, että punainen on tyttöjen väri ja sininen poikien, mikä on minusta hiukan ikävää...
Katsotaan, että kuinka näiden kanssa käy, kun minusta nämä eivät ole varsinaisesti tytön eikä pojankaan.

Vai onko?



sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Kevätmarkkinat Keravalla



Kun viikko sitten Turengissa satoi urakalla, niin tälle päivälle ei olisi voinut parempaa säätä toivoa. Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Minua kävi moikkaamassa Miukula, Raisa ja Hilu. Oikein kiva tavata uusia ihmisiä, siis todella. Tai Raisahan nyt on jo "vanha tuttu".
Olin varannut Keravalle ison paikan, koska meitä oli 4 myyjää samassa. Meillä on tietysti kaikilla eri tuotteet ja autetaan samalla toinen toistamme. Näin meinataan jatkaa kyllä muuallakin. Ne kaverit eivät vaan netin päälle ymmärrä, että ne aina ihmettelee, jos joku sanoo salasanat, että blogisi on tuttu... ;-D

Ja ammuvarastoni kasvoi myös, Maikilta sain ruokakellon


Mutta nyt alan purkaa kurssilla mukana olleita tavaroita, onneksi niitä on vain 2 kpl, tiedättehän sellaisia Ikean sinisiä kasseja...


NRJ


Siis aikamoista haipakkaa on taas tämäkin viikonloppu ollut, mutta kyllä sen kaiken vaivan arvoista myös. Riiviölle olin jo ajat sitten luvannut lipun NRJ:n Lahden konserttiin, vaikka mulle ei siellä varsinaisesti ollut lemppari esiintyjiä, mutta sehän ei tässä ollut se pääasia. Riiviö nautti kyllä keikasta, voitte lukea siitä täältä.
Kun katsotaan positiivisiä asioita keikasta, niin... mäkin olen hurjat 159 cm pitkä ja ekan kerran näin katsomon takaosasta hyvin lavalle: Kaikki edessä olevat katsojat olivat jopa minuakin lyhyempiä.
Väkeä oli ihan kivasti, lastenrattaat olisi tietysti voinut jättää kotiin... eli tunsin kyllä itseni jonkin verran vanhaksi, mutta onneksi kaverini Pirkko tuli tyttöjen kanssa paikalle
Vasta tässä kohtaa mäkin innostuin taas... ;-D

Joskin olisi tehnyt mieli käydä nostamassa housuja vähän ylemmäs. Mä en sitten kestä näitä tahdon voimalla puolitiessä roikotettavia housuja.



Korttikurssin satoa



Eilen siis pidin korttikurssia Lahdessa ja osallistujia oli paikalla 7 kpl. Kiitokset kaikille!
Riiviön olin pestannut huolehtimaan Bigshotin esittelystä sillä aikaa, kun mä leimailin, mutta välillä me jo vaihdettiin osia, kun alettiin olla loppusuoralla. Puuhapirttiin hankitaan Bigshot, minä käyn se heille hakemassa, kun niin innostuneita olivat sen käytöstä.

Mun mallikorttini paikan päällä oli tällainen


Tässä parit kurssilaisten teokset

ja Riiviön kortti on täällä.


Tapaaminen Lahdessa


Perjantaina siis töiden jälkeen ampaistiin Lahteen, kun Rouva Lypsy lupasi tulla käymään meidän Mammalla. Hiukan siinä askarreltiin ja juteltiin, mutta aikahan se taas lopui kesken. Tämä olikin varsin pikaisella aikataululla sovittu juttu. Rouva Lypsy siis ehtii tänne suuntaan huomattavasti useammin kuin minä sinne päin. Ehkä mun on ryhdistäydyttävä ;-D
Neiti 1v viihtyi olohuoneen lattialla




perjantai 18. huhtikuuta 2008

Vauvan tossuja


Näitä tossuja olen värittänyt valmiiksi monen monta, tähän kuvaan oli tosi kiva testata erilaisia värejä...
mutta tässä Derwentin Inktenset käytössä.

Mä olen juuri matkalla Lahteen, valmistautumaan huomiseen korttikurssiin ja NRJ:n keikkaan. Ja löytää mut markkinoilta sunnuntaina ;-D



torstai 17. huhtikuuta 2008

Odottavan aika on pitkä



Hiukan olen alkanut olla jo malttamaton, kun tilaukset maailmalta eivät ole saapuneet luvatulla nopeudella.

Helin kanssa tilattiin nämä Spellbinderit 27.2. eli melkein 2 kuukautta sitten Cut@home:sta ja tänään ne olivat pudonneet postiluukusta. Siis vihdoinkin ;-D joskin ensi viikolla olisi odotettavaissa seuraava... ehkä.

Emme ole vielä jakaneet näitä, kun Heli on reissussa. Joko olis aika tulla kotiin näitä katsomaan, mitä?

No, mä olin myös Helin kanssa tehnyt tilauksen Ellisonille, kun paheksuin hiukan heidän nostamiaan postikuluja. Siis nykyiseltään 15e aina 145 euroon asti eli ei välttämättä yksin kiva tehdä ostoksia ;-D
Lisäksi paketin saapuminen kesti päivää vaille 3 viikkoa ja minusta se on paljon.
Itselleni otin siis nämä stanssit

Tuo Sydän tuli kahteen kertaan, kun Riiviö valitsi sen myös Sinellistä tänään, että mahtaako joku olla halukas ostamaan toisen... 9e. Varattu
Lisäksi Ellisonilta otin 8 x 8" paperikkoja jokusen kappaleen, tässä siis kuvio/värimallit

Heli tilasi sika halvan Tag a long:n eli "vanhan mallin" tuosta Sidekickistä ja hintaan 12,5e. Se on meinaan aloituspaketti ja mukana tuli vielä 2 stanssia, toinen on leikkaava kukkakimppu ja toinen kohokuvioiva Thank You.

Mutta siis yhteen tilauspaikkaan en ole pettynyt; Glitter Pot
Tein tilauksen viime perjantaina ja paketti oli täällä tänään... ihan vähän Penny Blackin leimasimia ja parit ale paperit (sain siis kokorahalla tavaraa)



Atc -kortti



Tatsi on tänään Sinellissä esittelemässä ATC-korttien saloja... klo 13-17
Lupasin käydä moikkaamassa ja tehdä vielä vaihtokortinkin, vaikka aikoihin en ole niitäkään tehnyt. Tässä siis mun todella pikainen ja yksinkertainen korttini.

Katsotaanpas sitten, että saanko tämän vaihdettua johonkin toiseen, parempaan?

Edit.
Olihan kiva tavata Tatsi pitkästä aikaa, viimeksi (ja ekaa kertaa ;-D) ollaan nähty Hetan ja Sammakon avajaisissa. Kyllä noissa atc-korteissa on kanssa ne omat salansa ja taidetta se on sekin. Oisipa aikaa myös niihin.
Riiviö valitsi minulle kortin Tatsin valikoimasta ja se on tämä.
ja mun ihan pienet ostokset Sinellistä...



keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Rippitytölle


Vihdoin sitten sain edes jotain aikaan rippikorttien saralla. Tähän ei nyt kuitenkaan mahtunut minun Rippikoulun muistoksi -leimasinteksti ja rippilapselle on minusta hiukan liian lapsimainen, kun ripille pääsijät on kuitenkin jo aika isoja. En kyllä tiedä, että mikä olisi parempi versio.